Τελευταια Νεα

28 Δεκ 2020

Ντίνος Καλαμπάκος: Έσβησε το ...καντήλι της προηγούμενης ομάδας και πλέον, πρέπει να δημιουργήσουμε τη νέαΝτίνος Καλαμπάκος (Μεσολόγγι BAXI):

«Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν πολύ καλή η Λάρισα, καλύτερη από εμάς. Ίσως η Λάρισα να είναι ο «φύλακας άγγελός μας», μια και στο κύπελλο «φάγαμε μια μεγάλη σφαλιάρα».

Ευτυχώς για μας αντιδράσαμε στη συνέχεια, κάναμε πολλά πράγματα και πετύχαμε. Ξαναήρθαμε στην Λάρισα και "φάγαμε ένα ηχηρό χαστούκι". Έσβησε το ...καντήλι της προηγούμενης ομάδας και πλέον, πρέπει να δημιουργήσουμε τη νέα. Θα έρθουν νέα παιδιά και θα μάθουμε στο τέλος της εβδομάδας ποιοι θα φύγουν.

Θα προετοιμαστούμε στη συνέχεια 10-15 ημέρες. Με όποιους μείνουν και έρθουν θα δημιουργήσουμε ένα νέο Μεσολόγγι και ελπίζω να είναι καλύτερο συγκριτικά μ' αυτό το ...πράγμα που δείχνουμε τώρα.

Για τις απουσίες: «Οι Γκριν και Σαχπατζίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν γνωρίζω αν θα είναι έτοιμοι και την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε μάθει με προβλήματα και είχα την απαίτηση να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αλλά σήμερα δεν παλέψαμε». 

Για τις μεταγραφικές κινήσεις και Παπανικολόπουλο: «Και εμείς διαβάζουμε δημοσιεύματα για τον Μπράουν και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τον μάνατζερ του. Καλή συνέχεια στην Λάρισα και στον Νικόλα (Παπανικόπουλο), τον οποίο θεωρώ ως τον καλύτερο νέο Έλληνα προπονητή. Μπορείτε να μου πείτε ότι το λέω επειδή έχουμε συνεργαστεί, αλλά ο Νίκος δεν είναι από τους καλύτερους: Είναι ο καλύτερος. Θεωρώ ότι δεν θα τον έχουμε κοντά μας στην Ελλάδα τα επόμενα 4-5 χρόνια».

aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.