Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2020

Πρεμιέρα με διπλό για Αστέρα Αγρινίου στην έδρα της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

 

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΝΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Αγρινίου με 2-1.
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 25’ με τον Κωστακιώτη να πλασάρει εύστοχα τον Χασαπογιάννη, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στη φάση αυτή, με τον διαιτητή να δείχνει την σέντρα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 38’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Γεωργακόπουλου.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο της νίκης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τα κατάφεραν στο 83’ με τον νεοεισελθών Παπαΐωάννου να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής και να πετυχαίνει το 1-2. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καραγιάννη, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ, μέσα σε πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στη φάση αυτή, ο κ. Ασημάκης απέβαλλε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία τον βοηθό προπονητή Σωτήρη Λαουρδέκη και ευτυχώς απετράπη η σύρραξη μεταξύ παικτών και διαιτητή.
Την επόμενη αγωνιστική (2η), η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Α.Ο. Πενταλόφου την Κυριακή 11/10 στις 16:00.
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Ν. Γεωργακόπουλος): Χασαπογιάννης, Κυρίτσης, Καραΐσκος Δ. (75’ λ.τ. Ντότσικας), Λαουρδέκης, Μιχαλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καραΐσκος Α. (75’ λ.τ. Καραγιάννης), Καραΐσκος Θ., Κατσάμπας, Σανιδάς, Μαστρογιάννης.
Αστέρας Αγρινίου (Αθ. Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Καραμάνος, Βασιλάρης, Τζελτζές, Τσιάκαλος, Σταματελόπουλος Φ., Ζωγράφος, Σκέβας (55’ Παπαϊωάννου), Πατσέας (88’ Αυδής), Κωστακιώτης, Γκρίζης (82’ Λεχουρίτης).




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.