Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2020

Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ κάτω από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών.
Η φετινή διαδικασία έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική περίοδο στη χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης στην εισαγωγική του ομιλία ανέφερε: «Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Εύχομαι να απαλλαγούμε γρήγορα από αυτό το κακό που ταλαιπωρεί τον κόσμο και να επιστρέψουμε στις συνήθειες μας. Έχουμε ορίσει ημερομηνίες για τα πάντα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτές θα μας δίνουν οδηγίες και εμείς θα ακολουθούμε πιστά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και πάνω από όλα με υγεία».
Με τη σειρά του ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ ανέφερε: «Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά περισσότερο στην υγεία των ανθρώπων και αυτό μας οδηγεί στην ανάγκη να κάνουμε την κλήρωση μέσω διαδικτύου. Η ομοσπονδία θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν θα τις παρακάμψουμε. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους. Εύχομαι να μην υπάρχουν προβλήματα και όποια προκύψουν θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μέσα στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων μας».
Δείτε αναλυτικά τις κληρώσεις
Κύπελλο Ανδρών
Κύπελλο Γυναικών
Πρωτάθλημα Α2 Ανδρών
Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Ανδρών
Πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής Ανδρών
Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών
Πρωτάθλημα Α2 Γυναικών


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.