Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2020

ΓΑΣ Αγρινίου: Ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε την Ίδρυση του νέου Αθλητικού Συλλόγου στο Αγρίνιο «ΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»:
Φίλες και φίλοι του Αθλητισμού,
Ανακοινώνουμε την δημιουργία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου, που στόχο έχει την ανάδειξη και εξέλιξη του Κλασικού Αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής μέσα από ένα συγκροτημένο οργανισμό που απευθύνεται σε όλους τους φίλαθλους συμπολίτες.
Σκοπός του Σωματείου είναι η ανάπτυξη και η προώθηση του Αθλητισμού με την παρότρυνση και την ενθάρρυνση των νέων με την ενασχόληση στην Άθληση, με την μύησή τους στα αθλητικά ιδεώδη, στις αξίες και στις αρχές που πηγάζουν από αυτή την διαδικασία καθώς και στην προαγωγή της κοινωνικότητας, της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης, σύμφωνα με της αρχές του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.
Για εμάς, οι αθλητές αποτελούν κοινωνικό πρότυπο και δημιουργούμε αυτό τον Σύλλογο για να αθροιστούμε με όλους όσους ατομικά ή συλλογικά υπηρετούν τις υψηλές αξίες του Αθλητισμού και να συνδράμουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή μας.
Πιστοί στις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, θεμελιώνουμε τον Σύλλογο στο ισχυρό δομικό τρίπτυχο Αθλητής- Προπονητής- Σύλλογος και δεσμευόμαστε για πολύπλευρη στήριξη αθλητών και γονέων στον ευεργετικό δρόμο του Αθλητισμού. Ελπίδα και πυξίδα μας, είναι η δημιουργία μιας σταθερής βάσης για την ηθική, ψυχολογική και υλική υποστήριξη των αθλητών μας με την ανάδειξη και προβολή του καθημερινού αγώνα και των επιτυχιών τους.
Στην τελευταία του συνεδρίαση το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Αγρινίου συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το νέο Προεδρείο που αποτελείται από:
Πρόεδρος: Καψάλης Παναγιώτης του Διονυσίου
Αντιπρόεδρος: Γκριμότσης Αντώνης του Ιωάννη
Γραμματέας : Μεντεσίδη Φωτεινή του Παύλου
Ταμίας: Δημητρίου Σταθούλα του Βασιλείου
Μέλος: Ματσούκας Κωνσταντίνος του Ηλία


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.