Τελευταια Νεα

19 Αυγ 2020

Με την ίδια "συνταγή"

Με την ίδια «συνταγή» συνεχίζει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Α.Ε Ευηνοχωρίου αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Η ανακοίνωση

Με την ίδια «συνταγή» συνεχίζει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Α.Ε Ευηνοχωρίου.
Χθες έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό γήπεδο Ευηνοχωρίου από τον π. Χαράλαμπο ο οποίος ευχήθηκε πολλές επιτυχίες με υγεία και μετά έγινε η πρώτη προπόνηση των παικτών με μικρές ελλείψεις λόγω υποχρεώσεων.
Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός έχει ήδη γίνει και με γοργούς ρυθμούς γίνονται καθημερινές επαφές και συναντήσεις σχετικά με ανανεώσεις και προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών.
Από την πλευρά της διοίκησης χαιρετισμό και ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο του Δ/Σ Ξηρό Χρήστο και τον Γ. Γραμματέα Κοντό Αθανάσιο που τόνισαν ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να είναι αντάξια των προσδοκιών και με συναίνεση και αθλητικό πνεύμα να μπορέσουμε όλοι μαζί να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα.
Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος συνεχίζει και την νέα χρονιά ως προπονητής, πλαισιωμένος με την εμπειρία του γυμναστή Ανδρέα  Καλαβριζιώτη.
Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά των παιδικών τμημάτων, η νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Τεχνικός υπεύθυνος συνεχίζει να είναι ο γυμναστής και ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Καλαβριζιώτης με τη συνεργασία του προπονητή μας Θανάση Διαμαντόπουλου.
όσο αναφορά στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας είναι σε καλό δρόμο, υπάρχουν 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν μαζί με τους πιο έμπειρους τον φετινό κορμό για την ομάδα του Ευηνοχωρίου.
Μέρος στην προπόνηση πήραν 20 από τους 23 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και αρκετοί νεαροί που προέρχονται από την ακαδημία ήτοι :
ΜΠΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΣΠΎΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, JAUPAJ ROLALDO, ΚΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ ΠΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΛΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΑΒΡΙΖΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, KOTZAI LORENTZO, ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΚΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΟΝΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Το Δ/Σ της ομάδας απαρτίζεται από τους:
Ξηρός Χρήστος                                    Πρόεδρος
Κωνσταντακόπουλος Δημήτριος     Γ. Αρχηγός
Κοντός Αθανάσιος                             Γ. Γραμματέας
Μπαλασκώνης Κωνσταντίνος        Ταμίας
Δασκαλάκης Χρύσανθος                  Μέλος.
****Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μας με αθλητικό πνεύμα, δύναμη και με πολλές νίκες ….

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.