Τελευταια Νεα

17 Αυγ 2020

Ανακοίνωση για Γ' ΕΠΣΝΑ και κύπελλο

Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενώσεως λήγουν την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 και ώρα 12:00 (χρηματικό παράβολο 80 ευρώ), χωρίς την καταβολή του οποίου τυχόν υποβολή δήλωσης συμμετοχής, θεωρείται ως μη υποβληθείσα.
Σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχει και το σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, το οποίο δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στο οποίο είχε δικαίωμα συμμετοχής.
Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., παραχωρητήριο γηπέδου από την αρμόδια αρχή, συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή.

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κύπελλο ερασιτεχνών της Ενώσεώς μας (χρηματικό παράβολο σωματείων Γ’ Εθνικής 150 ευρώ, σωματείων Α’ κατηγορίας και ερασιτεχνικά τμήματα ΠΑΕ 100 ευρώ, σωματείων Β’ κατηγορίας 40 ευρώ και Γ’ κατηγορίας 10 ευρώ).
Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των σωματείων Γ’ εθνικής και σωματείων Α’ κατηγορίας και προαιρετική για τα σωματεία των υπόλοιπων κατηγοριών.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.