Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2020

Ανακοίνωση Κεραυνού Ποταμούλας

Ανακοίνωση Κεραυνού Ποταμούλας
Φίλες και φίλοι του Αθλητικού μας Συλλόγου.
Μετά απο την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, όπου συμμετείχαν άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα μας εδω και πολλά χρόνια, αποφασίστηκε πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να μπει τέλος στην πορεία του Κεραυνού ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ  παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.
Η Ομάδας μας βρίσκεται συνεχόμενα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας απ το 1978 ως σήμερα, έτσι ένα τέλος την δεδομένη στιγμή, φαντάζει πρόωρο τόσο για τους ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο, όσο και για αυτούς που με τόσους κόπους κατάφεραν να τον ιδρύσουν πριν απο 42 Χρόνια.
Μάλιστα, προκειμένου να μην κλείσει το βιβλίο της Ιστορίας μας, σε ένα αρκετά συλλογικό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, πως η στήριξη στην ομάδα θα είναι ακόμη πιο εντατική και συλλογική.
Απευθύνουμε έτσι ένα μεγάλο κάλεσμα σε κάθε Ποταμιώτη, αλλά και κάθε άνθρωπο που αγάπησε και τίμησε αυτή την ομάδα, σε μια προσπάθεια να τα καταφέρουμε ακόμη μια χρονιά.
Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι μεγάλη ανάγκη να μην διαλυθεί, κάτι που χτίστηκε με τόσο κόπο και ταυτόχρονα αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.