Τελευταια Νεα

26 Ιουλ 2020

Κεραυνός Ποταμούλας: Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας


~ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ~
Σε εποχές δύσκολες για όλους, οι συνθήκες είναι εκείνες που ορίζουν τις αποφάσεις.
Πολλές φορές οι αποφάσεις αυτές είναι δύσκολες, αφού περιέχουν βαρύ συναισθηματικό φορτίο.
Η αντικειμενική ωστόσο πραγματικότητα, είναι εκείνη που τελικά συνθέτει το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά απ τις περσινές δυσκολίες για το μέλλον του αθλητικού μας συλλόγου, μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να αναλάβει ευθύνες και να εγγυηθεί την συμμετοχή της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Μοναδικό μας στόχος ήταν τότε η διατήρηση της ομάδας και η παραμονή της στην Β Κατηγορία.
Σε λιγοστό χρόνο, οργανώθηκε το ετήσιο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία του χωριού, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε τόσο να κρατήσει ζωντανή την καλοκαιρινή μας εκδήλωση, όσο και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την κάλυψη των πρώτων εξόδων της αγωνιστικής περιόδου.
Η χρονιά αυτή έκλεισε θετικά, αφού η ομάδα με πολλούς κόπους, κατάφερε των αρχικό της στόχο.
Συνοδοιπόροι σε όλο αυτό, ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, οι τοπικές επιχειρήσεις του χωριού, καθώς και άλλοι φίλοι και φίλες του συλλόγου.
Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, η δύσκολη πραγματικότητα που έχουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε, κάνει ακόμη πιο δύσκολο, το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε ακόμη μια φορά.
Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους, αλλά και απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, αποφασίζουμε να μην συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκίνησε ακριβώς πριν έναν χρόνο.
Θεωρούμε εν τέλη, πως είναι πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο να σταματάς κάτι, παρά να συνεχίζεις γνωρίζοντας πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις ως το τέλος.
Καλούμε έτσι, όλους τους φίλους της ομάδας, όλους τους συγχωριανούς, αλλά και όλους όσους αγάπησαν και δούλεψαν σκληρά για τον ΚΕΡΑΥΝΌ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ, αν το επιθυμούν, να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια.
Εμείς θα είμαστε δίπλα τους!!!
Είναι ακόμη ανάγκη, να κάνουμε γνωστό δημόσια, πως οποίος αποφασίσει να ηγηθεί μιας νέας για τον σύλλογο πορείας, θα αναλάβει μια ομάδα χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση απ το παρελθόν.
~ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.