Τελευταια Νεα

11 Ιουλ 2020

Ματς της χρονιάς για Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο


Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό με τον νικητή κάνει το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή και τον χαμένο να χάνεται. 
Βήμα παραμονής θέλει και η Ξάνθη κόντρα στον Αστέρα στα ματς που ξεχωρίζουν από την 6η αγωνιστική των play out. 


Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ματς της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του Αγρινίου και καταλαβαίνει κανείς πως ο νικητής κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή με τον χαμένο να μένει τελευταίος  και τον κίνδυνο του υποβιβασμού. 
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ισοπαλία 0-0 στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ σε ένα ματς που αγωνίστηκαν για 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Στα αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντομίνγκεςενώ επιστρέφει ο Αραμπούλι. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του έδειξε χαρακτήρα στο Περιστέρι και παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Εκτός οι τραυματίες Ντάουντα και Κέβιν.
Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η ακριτική ομάδα έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λαμία σε ένα ματς που αγωνίστηκε για 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Εντουάρντο. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και γιατί όχι με την πρώτη θέση των play out. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μια άνετη νίκη με 4-0 επί του Βόλου. Με αρκετούς νέους η αποστολή των Αρκάδων.
Στο Βόλο, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ένα αδιάφορο ματς από βαθμολογικής σκοπιάς. Στους γηπεδούχους έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με παίκτες που δεν υπολογίζονται να αποχωρούν, ενώ ευκαιρίες παίρνουν νεαροί ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει μια κακή χρονιά με την πρώτη θέση στα play out για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στα αγωνιστικά, μοναδική απουσία για τον Σάββα Παντελίδη ο Χαρίσης. 
Στο τελευταίο ματς των play out η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με αρκετά νέα πρόσωπα αφού οι δύο προπονητές θέλουν να δουν πράγματα για τη νέα σεζόν. Το παιχνίδι αυτό απέκτησε ιδιαίτερο χαρακτήρα μετά την κόντρα των δύο ιδιοκτητών Πανουργιά Παπαϊωάννου και Αλέξη Κούγια με εκατέρωθεν δηλώσεις. 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
19:15 Πανιώνιος – Παναιτωλικός (NS1)
19:15 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (ErtSports)
19:15 Βόλος – Ατρόμητος (NS3)
19:15 Λαμία -Λάρισα (ΕΡΤ3)
gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.