Τελευταια Νεα

23 Ιουλ 2020

Επιασαν δουλειά στην ΑΕΜ

Παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη το απόγευμα 22 Ιουλίου η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ΑΕΜ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη το aitosports.gr τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις της ομάδας και συναντήσεις επί συναντήσεων για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε όπως ορίζει ο νόμος παρουσία δικηγόρου, με τον κ. Δημήτριο Μπουσμπουρέλη μέλος του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου να δίνει το παρών.
Το λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Λύτρας ο οποίος θα είναι και ένα από τα νέα μέλη στον νέο διοικητικό συμβούλιο και κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όσα έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα και ότι ήδη έχει συσταθεί μια ομάδα ανθρώπων παλιών και νέων μελών (έγινε αναφορά των ονομάτων) από την οποία τις επόμενες ημέρες θα αναδειχθεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα τρέξει την νέα χρονιά την ομάδα στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.