Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2020

Αρης Αιτωλικού: Δείπνο στους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ", την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 παρέθεσε Δείπνο στους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας, που συνοδεύτηκε με την άνοδό της στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει γι' αυτή την επιτυχία.
Το Δείπνο παρατέθηκε στο κατάστημα "PIAZZA di PIZZA" στην κεντρική πλατεία Αιτωλικού, όπου Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητικό επιτελείο και παίχτες σε ένα οικογενειακό, χαρούμενο και γιορτινό περιβάλλον αντάλλαξαν απόψεις για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, αλλά και τι μέλλει γενέσθαι για την νέα που έρχεται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς, το προπονητικό επιτελείο Καβαλιέρη Νίκο - Τσώνη Νίκο, Κυριάκη Χρήστο, όλους τους παίχτες και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας.
Στο Δείπνο παραβρέθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Εργων Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάσης Μαυρομμάτης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος "PIAZZA di PIZZA" Γεράσιμο (Μάκη) Ευαγγελοδήμο για την ευγενή χορηγία του Δείπνου και το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία και την άμεση εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.
Το εστιατόριο "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ" για την ευγενή χορηγία του ψησίματος των κρεατικών.
Το κατάστημα "ΚΑΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ" για την ευγενή χορηγία δύο (2)κιβωτίων μπύρας.

Εκ του Δ.Σ. του Α.Π.Σ."ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.