Τελευταια Νεα

1 Ιουν 2020

Κωστούλας: Την ιδέα την αγκάλιασε αμέσως όλη η κοινωνία. Την έκανε δική της υπόθεση


Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού στάθηκε στο γεγονός πως η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσαν τα «καναρίνια»

Το δικό του «μήνυμα» έστειλε ο Φώτης Κωστούλας, στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Παναιτωλικός με τον Αχελώο TV, για την ενίσχυση των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» στάθηκε στη συλλογικότητα που υπάρχει και τόνισε πως τα «καναρίνια» παραμένουν αρωγοί στην κοινωνία.  «Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία έστω και με αυτό το μήνυμα -καθώς βρίσκομαι μακριά- να φιλοξενηθώ στην ωραία αυτή παρέα ανθρώπων με κοινωνικές ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς. Χαίρομαι που υλοποιείται σήμερα η ιδέα που είχαν ο πρόεδρος και η διοίκηση του Παναιτωλικού, ιδέα που υιοθέτησε αμέσως η τηλεόραση του Αχελώου. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι αυτή την ιδέα την αγκάλιασε αμέσως όλη η κοινωνία. Την έκανε δική της υπόθεση! Την επικρότησε, την προώθησε, τη στήριξε. Αλλά το βασικότερο είναι ότι συμμετέχει. Αυτό το ‘Λίγο, πολύ, περισσότερο, πάρα πολύ…’, που στην αρχή έμοιαζε με σλόγκαν, στην πορεία απέκτησε ουσιαστικό νόημα. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει. Άλλωστε το κύριο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων για μια υπόθεση όπως η Υγεία, που αφορά όλους μας ανεξαιρέτως», είπε αρχικά μέσω του Αχελώο TV.

Και συνέχισε. «Θέλω να μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου και τις ευχαριστίες μου σε όλους, που σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία όπως η πανδημία, η μεγάλη Παναιτωλική οικογένεια, ο Αχελώος TV, όλοι οι φορείς της περιοχής μας και ο κάθε συντοπίτης μας ξεχωριστά, βγαίνουν δυναμικά μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα αποτελέσει ταυτόχρονα παρακαταθήκη να βάλουμε κι άλλους στόχους, να αναπτύξουμε κοινές δράσεις, που θα πάνε τον τόπο μας βήματα μπροστά».

gazzeta.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.