Τελευταια Νεα

27 Ιουν 2020

Από Μεσολόγγι 2008 σε ΑΕΚ Μεσολογγίου

Με ανακοίνωση του το Μεσολόγγι 2008 δηλώνει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την αλλαγή ονομασίας της ομάδας. 
Η ανακοίνωση αναφέρει: 
Ο Πρόεδρος, Ευάγγελος Καρακωστας , και το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνουν την απόφασή τους για αλλαγή ονομασίας της ομάδας.
Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας για τα επιτευγματα μας, αλλάζουμε την ονομασία του Μεσολόγγι 2008 σε όνομα που έχει την δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό αθλητισμό σε Α. Ε. Κ. Μεσολογγίου. Λαμβάνοντας υπ’όψιν την προοπτική, τη συνέχεια και το μέλλον που ονειρευόμαστε να έχει η ομάδα μας αλλάζουμε την ονομασία της και προσδοκούμε σε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες . Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να ζητήσουμε την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών, του φίλαθλου κόσμου, και των φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανιας και όχι μόνο.. Μέλημα μας είναι η στελέχωση της νέας διοίκησης της ομάδας με υγιείς παράγοντες που αγαπούν την περιοχή μας και το ποδόσφαιρο.
Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την ιερά πόλη του Μεσολόγγιου και την Αιτωλοακαρνανια σε όλη την Ελλάδα ακόμη καλύτερα .Μια πόλη... Μια περιοχή... Ένας Νομός.. Μια οικογένεια.... Μια ομάδα.... Μια παρέα..!!!!!!!
 Εκ της Διοικήσεως« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.