Τελευταια Νεα

25 Μαΐ 2020

Κατεβάζουν ρολά

Είναι πλέον οριστικό, σύντομα θα είναι κι επίσημο. Η Ευρωλίγκα κατεβάζει ρολά για την σεζόν 2019/20 και δεν θα ολοκληρωθεί, με την περίοδο να κρίνεται ουσιαστικά ως μη γενόμενη.
Στην τηλεδιάσκεψη που άρχισε στις 12:00 ο Τζόρντι Μπερτομέου πρότεινε στις έντεκα ομάδες-μέλη με «κλειστά» συμβόλαια το οριστικό φινάλε λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από τον κορωνοϊό, αλλά και της επιμονής των παικτών ότι οι κίνδυνοι θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι από τα κέρδη σε περίπτωση επιστροφής στο παρκέ.
Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, αλλά εν τέλει κι όσοι ήταν αρχικά θετικοί στη συνέχιση της περιόδου αποδέχτηκαν την… μοίρα της φετινής περιόδου και συμφώνησαν στο «λουκέτο».
Η απόφαση αυτή αφορά πέρα από την Ευρωλίγκα, όπου συμμετέχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, και το Eurocup όπου ο Προμηθέας είχε φτάσει στα προημιτελικά.
Σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση, ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει μέσα στη μέρα συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει τα δεδομένα.
Στη συνέχεια η συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη πέρασε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έσοδα της τρέχουσας και της επόμενης περιόδου, αλλά και το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης για τη σεζόν 2020/21, που θα αρχίσει να προετοιμάζεται άμεσα και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα σενάρια.

sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.