Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2020

Στον τελικό η ΑΕΜ... 3-0 τον Αμβρακικό

Νίκη και πρόκριση στον 49ο τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕ Μεσολογγίου επί του Αμβρακικού Λουτρού με 3-0 το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά πιέζοντας ψηλά του γηπεδούχους, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στην μετάβαση της μπάλας από την μια περιοχή στην άλλη.
Η ΑΕΜ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Πιστιόλη ο οποίος με χατ τρικ μέσα σε 9΄ λεπτά από το 10΄λεπτό έως το 19΄λεπτό κλείδωσε τη νίκη και το εισιτήριο για τον τέταρτο συνεχόμενο τελικό στον θεσμό του κυπέλλου, όπου απέναντι στον Παναγρινιακό ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του Νέου Αμφίλοχου στην παράταση (0-0 κανονικός αγώνας), θα διεκδίκηση το 8ο κύπελλο στην 89η ιστορία της.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
Σουτ για τον Αμβρακικό με τον Γώγα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Σουτ για την ΑΕΜ με τον Μπελεβώνη, με τη μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει σε κόρνερ.
10΄ΓΚΟΛ, γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από δεξιά για τον Γεωργούση με τον παίκτη της ΑΕΜ να ανατρέπεται στην περιοχή από τον Σαλμά και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπελεβώνης με τον Καραγκούνη να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, στην επαναφορά ο Πιστιόλης με σουτ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
14΄Διπλή καλή στιγμή για την ΑΕΜ, βαθεια μπαλιά του Σωτηρόπουλου για τον Γεωργούση ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ του Πιστιόλη από επίσης πλάγια θέση με τον Καραγκούνη να αποκρούει στην γωνιά του με τα πόδια.
16΄ΓΚΟΛ, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Μπελεβώνη, σουτ του Πιστιόλη και 2-0.
19΄ΓΚΟΛ, σουτ από πλάγια θέση του Μπελεβώνη με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς με τον Πιστιόλη στην επαναφορά με σουτ να σημειώνει χατ τρικ κάνοντας το 3-0 το παιχνίδι.
37΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου με τον Μανιάτη να πέφτει και να αποκρούει στην γωνιά του, στην επαναφορά ο Αριστόπουλος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ.
41΄Κάθετη πασά του Μπελεβώνη για τον Γεωργούση, ατομική προσπάθεια και σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
48΄Ακόμα μια κάθετη πάσα αυτή την φορά από τον Ντζιμάνη για τον Γεωργούση, αυτός από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Καραγκούνη.
49΄Πέναλτι για τον Αμβρακικό σε ανατροπή του Μακρυπίδη από τον Σωτηρόπουλο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γώγα με τον Μανιάτη να πέφτει σωστά στην γωνιά του και να αποκρούει σε κόρνερ.
66΄Πάσα του Κολοβάκη για τον Γεωργούση, σουτ μέσα από την περιοχή του επιθετικού της ΑΕΜ με τον Καραγκούνη να αποκρούει και να μαζεύει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
67΄Σουτ του Κοκώνη Σ. με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης (90΄Μάντης), Κολοβάκης, Μπακαδήμας, Ντζιμάνης (72΄Παναγιωτόπουλος Π.), Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (60΄Παναγιωτόπουλος Κ.), Λίτσος, Γεωργούσης (77΄Τσιαντής), Πατίλας, Μπελεβώνης.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης Κ., Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (46΄Αλπέντζος), Παγώνης, Στεργίου (46΄Μακρυπίδης), Γώγα, Κοντογιάννης (90΄Καραλής), Κοκώνης Σ. (91΄Ρουστεμάι).
aitosports.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.