Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2020

Αρης Αιτωλικού: Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού... Ώρα μηδέν... SOS SOS SOS...

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Αρης Αιτωλικού ενημερώνει για τις φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού.
Η ανακοίνωση:
Για πολλοστή φορά το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού έγινε έρμαιο στις καταστροφικές ορέξεις - κλοπές των γνωστών άγνωστων.
Οι « κύριοι » αυτοί κόβοντας με τροχό όλα τα λουκέτα από τις δύο πόρτες της φυσούνας που οδηγεί στον κεντρικό χώρο των αποδυτηρίων, παραβιάζοντας και την κλειδαριά της δεύτερης πόρτας εισήλθαν μέσα και απόλεσαν την φορητή αντλία που είχαμε για να ποτίζουμε τον χλοοτάπητα.
Χωρίς το μηχάνημα αυτό το πότισμα του χλοοτάπητα γίνεται αδύνατο, αφού οι κεντρικές ηλεκροαντλίες αυτόματου ποτίσματος του Δημοτικού Σταδίου Αιτωλικού έχουν κλαπεί εδώ και δύο χρόνια.
Η αντικατάσταση της φορητής αντλίας κοστίζει 1000 ευρώ, ποιός θα πληρώσει;
Ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αδυνατεί πλέον να πληρώνει, όπως κάνει μέχρι σήμερα, για τις όποιες καταστροφές - κλοπές γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού.
Κύριε Αντιδήμαρχε Αιτωλικού
Κυρία Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού
Κυρία Πρόεδρος Πνευματικού, Κοινωνικού, Αθλητικού κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου
Σηκώστε επιτέλους τα τηλέφωνά σας και απαντήστε στις εισερχόμενες κλήσεις που σας γίνονται, το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού ανήκει στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και είναι περιουσίακο του στοιχείο « δικό σας » και όχι του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Έχουμε μείνει πλέον μόνοι μας να παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ενεργό και με αξιοπρέπεια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας τον ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας.
Κυρίες και Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, εάν συνεχιστεί αυτή η αδιαφορία που δείχνετε για το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, θα μας αναγκάσετε να αναζητήσουμε αλλη έδρα για τα παιχνίδια της ομάδας μας και το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού θα παραμείνει "έρμαιο" χωρίς την παρουσία αθλητικών σωματείων.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.