Τελευταια Νεα

7 Φεβ 2020

Σε ρυθμούς Παναιτωλικού ο ΝΠΣ Βόλος

Με καλή ψυχολογία από τη νίκη επί της Λαμίας, οι παίκτες του Βόλου προετοιμάζονται για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο είδε το προχθεσινό παιχνίδι του Παναιτωλικό με την ΑΕΚ και διαπίστωσε πως η ομάδα του Αγρινίου είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος, ο οποίος διαθέτει ορισμένους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στο γήπεδό της θα παλέψει με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Ισπανός τεχνικός από την άλλη πλευρά δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με στόχο να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Η ομάδα παρουσιάζει σαφώς καλύτερη εικόνα, όσον αφορά την ανασταλτική της λειτουργία και δεν δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία που δεχόταν. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που λειτουργεί ο Βόλος μέσα στο γήπεδο. Τόσο ο Βαγγέλης Οικονόμου, όσο και ο Λιασίν Κανταμούρο είναι δύο πολύ έμπειροι παίκτες που προσδίδουν μεγαλύτερη ποιότητα στα μετόπισθεν. Ο Αλγερινός μέσος από τις πρώτες του παρουσίες στην ομάδα έδειξε πόσο καλός αμυντικός είναι, με τον Κανταμούρο να στέκεται άτυχος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Έχασε τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λαμία, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν μάλλον θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Κανονικά με την ομάδα προπονείται ο Νάτσο Κάσες, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Βόλο την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Το δελτίο του Ισπανού μέσου εκδόθηκε από την ΕΠΟ και ο παίκτης βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αν ο Γκαγιέγκο κρίνει πως ο Κάσες είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, μπορεί να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν κανονικά μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ Λάρνακας, τελευταία του ομάδα, πριν υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος.
Επίσης, επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγωνιστικών ο Αγκούστο Μαξ. Ο Αργεντινός μέσος δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λαμία.


www.goalpost.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.