Τελευταια Νεα

2 Φεβ 2020

Έδωσε τέλος στο αήττητο του Νέου Αμφίλοχου ο ΠΑΣ Πυραμίς

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Νέος Αμφίλοχος από τον ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων, με σκορ 2-3 δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας της Αμφιλοχίας.
Η ομάδα των Σαρδηνίων βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και επικράτησε του Νέου Αμφιλόχου που ήδη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος
Το σκορ άνοιξε 1-0 στο 19' ο Στραβοδήμος με πλασέ .
Ο ΠΑΣ Πυραμίς έφτασε πολύ γρήγορα στην ισοφάριση στο 21' με κοντινό πλασέ του Παπανίκου .Ζ. 1-1
Στο 34' ο Βλάχος Α.Π με πλασέ νικάει τον τερματοφύλακα Ρόκκο και κάνει το 1-2.
Στο 70' ο Νέος Αμφίλοχος έφτασε στη ισοφάριση 2-2 με ασύλληπτο σουτ του Στραβοδήμου και η ομάδα των Σαρδηνίων πήρε την μεγάλη νίκη 2-3 από τον αήττητο μέχρι σήμερα Νέο Αμφίλοχο στο 72' με γυριστή κεφαλιά και πάλι του Βλάχου Α.Π. και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα μπαράζ.


ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λιανός Κ)
Ρόκκος Αν, Αυγέρης Π, Προδρομίτης (76' Δούγιος),Ρόκος Αλ, Μπουμπούλης, Κυρώσιμος (46' Κόκκαλης) Στραβοδήμος, Δράκος, Χαρδαλιάς (46' Παπανίκος), Καμμένος, Σαφάκας (87' Γιώτης)

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ (Φασιανός Γ) Φωλιάς, Βλάχος Τ, Μπιστιντζάνος Χ, Φωνιάς, Μπερερής, Παπανίκος  Κ, Παπανίκος Ζ, Γιώτης (75' Βλάχος Β), Παπαχαραλάμπους, Βλάχος Αν (82' Μπιστιντζανος Θ)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.