Τελευταια Νεα

29 Φεβ 2020

Ηττήθηκε η ΑΕΜ στην Αρτα από την Αναγέννηση

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΜ στην Άρτα το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 από την τοπική Αναγέννηση στα πλαίσια της 22ης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικης κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 36΄με πλασέ του Παπανίτσου Α. σε φάση διάρκειας και αφού είχε προηγηθεί απόκρουση του Δούρο σε σουτ του Μπότσαρη 1-0.
Η ΑΕΜ τέσσερα λεπτά αργότερα είχε μια πολύ καλή στιγμή να φέρει στο παιχνίδι στα ίσια, όταν σουτ του Μπελεβώνη θα αποκρούσει με δυσκολία ο Μήτσιος στην γωνία του.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μεσολογγίου θα μπει καλύτερα στα πρώτα λεπτά και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα στο 49΄με κεφαλιά του Γεωργούση μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπελεβώνη στην περιοχή να ισοφάριση σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση και στο 53΄θα πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Παπαρούνη μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Κραμπή 2-1.
Στο 85΄η ομάδα του Γιώργου Ταράση θα χάσει τεράστια ευκαιρία να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια όταν σε μια κόντρα επίθεση ο Γεωργούσης και αφού θα αποφύγει το μαρκάρισμα αμυντικού από θέση τετ τα τετ θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Παρά την σημερινή ήττα και σε συνδυασμό και με τα αλλά αποτελέσματα η ΑΕΜ παράμεινε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.
Την επομένη Κυριακή στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής οι κανονιέρηδες υποδέχονται στο Μεσολόγγι την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα σε ένα γειτονικό ντέρμπι με όμως μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
36΄ΓΚΟΛ, σουτ του Μπότσαρη έξω από την περιοχή με τον Δούρο να αποκρούει στην γωνία του, πλασέ του Παπακίτσου που ακολουθούσε τη φάση με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.
40΄Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΜ , όταν σουτ του Μπελεβώνη θα αποκρούσει με δυσκολία στη γωνία του ο Μήτσιος.
45΄Σουτ του Παπακίτσου από πλάγια θέση, με ον Δούρο να διώχνει σε κόρνερ.
49΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Μπελεβώνη, κεφαλιά του Γεωργούση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.
53΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Κραμπή στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ ο Παπαρούνης θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1.
65΄Σουτ του Παπακίτσου Α. με τον Δούρο να αποκρούει με τα πόδια, νέο σουτ στην επαναφορά του Νταλάκα άουτ.
80΄Τετ τα τετ του Παπανίκου Α. με τον Δούρο να μπλοκάρει τη μπάλα.
85΄Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ να φέρει και πάλι το σκορ στα ίσια, με τον Γεωργούση από θέση τετ τα τετ να σουτάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Νικόπουλος, Σερίφης και η κ.α Στόλη.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: (Τάσος Νταλάκας) Μήτσιος, Τσελά (Χεμπέγια), Γκανάρας, Σχισμένος, Παπαρούνης, Κραμπής, Γκολάκου (Παπακίτσος Δ.), Χούσος, Παπακίτσος Αλ. (Λάκκας), Καζναφέρης (Νταλάκας), Μπότσαρης.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Δούρος, Χριστογιάννης, Κολοβάκης, Παναγιωτόπουλος Π. (Παναγιωτόπουλος Κ.), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Μπακαδήμας, Γεωργούσης, Πατίλας (Φερνάντες), Μπελεβώνης.
aitosports.gr

 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.