Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2020

Χρήστος Ζαπάντης: Εις το επανιδείν....

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Ζαπάντης αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΜ. 
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Ένα ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Για προσωπικούς λόγους παίρνω την απόφαση να αποχωρήσω σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΜ έχει ανάγκη από μια αλλαγή ώστε να προχωρήσει για την παραμονή της στη κατηγορία. Ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα προς το πρόσωπο μου το ΔΣ της ΑΕΜ, τον αδερφικό μου φίλο και τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Πετσίνη, τους συνεργάτες μου Γεράσιμο Σταθή, Γιώργο Χρήστου και Γιάννη Ντζιβανάκη, τον γενικό αρχηγό Βασίλειο Κατσαγάννη, τους φροντιστές Ανδρέα Κατσούλάκη και Πάνο Κουντούρη,τον υπεύθυνο τμήματος Θάνο Καρέτσο καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.Να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία και καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Εις το επανιδείν....


Με τιμή
Ζαπαντης Χρήστος


Σε άλλη ανάρτησή του ευχαρίστησε και την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την πολύτιμη βοήθεια που του παρείχε.
Αναλυτικά:
Ένα τεράστιο και ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στο πρόσωπό μου, στέλνοντας δανεικούς παίκτες της την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την επιτυχή ολοκλήρωση των στόχων που είχαμε θέσει με την ΑΕΜ.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.