Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2020

Καρέρα: Κάναμε πολλά λάθη. Άρα δεν είμαι ευχαριστημένος

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στη Συνέντευξη Τύπου
Για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς την… κακία που απαιτείται σε ένα τέτοιο ματς. Κάναμε πολλά λάθη. Άρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο».
Για το αν η εικόνα του Παναιτωλικού αντικατοπτρίζεται και στη χαμηλή βαθμολογική του θέση: «Είναι μία καλή ομάδα. Μία άριστη ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει γρήγορους παίκτες κι αν δεν την αντιμετωπίσεις με την… κακία, όπως είπα, ρισκάρεις με κίνδυνο να δεχθείς γκολ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε τόσες πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο λόγος είναι ότι κάναμε πολλά λάθη, όχι τόσο πολύ στις πάσες, αλλά στην ποδοσφαιρική μας θεωρεία. Κάναμε λάθη στις επιλογές μας και όταν κάναμε αυτά τα λάθη, τους δίναμε την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα επίθεση να χτίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι».
Για τη χρησιμοποίηση του Χριστόπουλου: «Αυτός ο παίκτης έχει όλη την ποιότητα να παίζει με την πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό και είναι στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια αρχή και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει».
gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.