Τελευταια Νεα

19 Ιαν 2020

Σκληρή ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Δόξας Ανδρέα Ευθυμίου

Ανακοίνωση προέδρου Δόξας Καινουργίου, Ανδρέα Ευθυμίου.
Η ανακοίνωση:
Ειναι κακο να μη σεβομαστε τον κοπο και τα χρηματα απο καποιους κυριοι ολων εσας που ασχολείστε με το ερασιτεχνικο πρωταθλημα του νομου μας.
Ειναι η πρωτη φορα που βγαζει ανακοινωση ο ΠΑΟ ΔΟΞΑ καινουργιου για την διαιτησια και αυτο γιατί δεν παει αλλο. Χθες ειδαμε ολοι οσοι ειμασταν εκει οτι ο κυριος Καραβασιλης ειδε μια κοκκινη καρτα, που την ειδε μονο αυτος, η οποια δόθηκε στο 70' οταν εμεις ειχαμε ηδη 2 δοκαρια, ευκαιριες και ελεγχαμε το παιχνιδι. Αυτο θα πρεπε ομως να αλλαξει και το καταφερε στο επακρο ....εμεις δε σας λεμε για την πρωτη κιτρινη καρτα που δεν ηταν πουθενα αλλα ακομη και για τη δευτερη ...ο παικτης μας εκανε ενα φαουλ εξω απο την περιοχη, δεν εκοψε καμια αντεπιθεση, κανενα σκληρο μαρκαρισμα, απλα εκανε ενα φαουλ. Οταν οι παικτες του Δοκιμιου αλλάζανε τη μπαλα εκτος περιοχης ο κος Καραβασιλης αυτο το ειδε σαν ενα μαρκαρισμα και αποβολή παικτη μας.
Θεωρώ, λόγω που γνωρίζουμε και εμείς λίγο οσο ξερει βασικα ο καθε ενας απο μπαλα, οτι παιζουμε ποδοσφαιρο και οχι καποιο αλλο αθλημα που απαγορεύεται να ακουμπήσουμε τον αντιπαλο. Ειναι η δευτερη φορα που γινετε αυτο φετος οπως και στον Αστακο, απλα να ξερετε οτι θα ειναι και η τελευταια. 
Δεν ξαναδεχομαστε λαθη απο κανεναν. Οπως εμεις κανουμε τη δουλεια μας για να εχουν και αυτοί τη δουλεια τους, ετσι και αυτοί να κανουν σωστα τη δικη τους γιατί αν ηταν σωστος στο 35' σε χτύπημα του Κοντοπανου στον Τζωρτζόπουλο, μπροστά στο διαιτητή και τον επόπτη, με το χέρι του στο προσωπο θα επρεπε να ειχε αποβληθεί. 
Λυπάμαι αλλα επρεπε ολα αυτα να ειπωθούν..και οποιος εχει αντίρρηση για ολα αυτα που λεμε ενω ηταν στο γηπεδο να μας διαψεύσει γιατί η κάμερα του Αχελωου δεν μας κανει την τιμη φετος για να τα βλεπουν ολοι αυτα που λεμε ...ούτε εμεις ομως θα την ξαναδεχτουμε σε κανενα παιχνιδι εντος εδρας μας.
Καλή χρονιά σε όλους.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Που να τραγουδούσε το προηγούμενο βράδυ άραγε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες ανακοινώσεις να βγουν άραγε για το εν λόγω διαιτητή τα τελευταία 2 χρόνια αλλά εκεί στην επιτροπή διαιτησίας τον χαβά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.