Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2020

Φ. Κωστούλας: Δύσκολο να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Μια τρύπα στο νερό θα γίνει.

Ο Φώτης Κωστούλας επανέλαβε για άλλη μια φορά πως προσπαθεί να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε πως το ραντεβού των μεγάλων θα είναι άνευ ουσίας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Μετρόπολις:
Για το ραντεβού των μεγάλων του πρωταθλήματος: «Μάλλον άνευ ουσίας θα είναι. Δεν περιμένω πολλά πράγματα. Αυτό το πιστεύω γιατί εάν κάποιοι διαλύουν το ποδόσφαιρο είναι αυτοί οι μεγάλοι. Δύσκολο να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Μια τρύπα στο νερό θα γίνει. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν ούτε εμάς τους μικρούς».
Το εάν μπορούν να κάνουν κάτι οι υπόλοιπες ομάδες: «Δεν είμαστε εμείς οι υπόλοιποι. Είμαστε μικρά κομμάτια. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε μοιρασμένοι σε 10 κομμάτια τουλάχιστον».
Τον ρόλο της FIFA: «Η FIFA είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα. Δεν πιστεύω στη θέληση της για αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Την διαιτησία: «Έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Γίνονται λάθη όμως γίνεται προσπάθεια για να βελτιωθούν και αυτά. Υπάρχουν διαμαρτυρίες. Στον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται για όλα. Εμείς σαν Παναιτωλικός έχουμε υποφέρει από τη διαιτησία αλλά οι διαμαρτυρίες μας δεν μοιάζουν σε τίποτα με εκείνες τους Ολυμπιακού. Οπότε γιατί πιστεύετε ότι η αυριανή συνάντηση θα λύσει κάτι; Θα είναι κάτι σαν την συνάντηση με τη Λιβύη».
Το εάν θα έπρεπε να βάλει κάποιος το «μαχαίρι στο κόκκαλο»: «Κάποιος θα έπρεπε να το κάνει. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω ποιος μπορεί να το κάνει. Μακάρι να διαψευστώ».
Το εάν είναι απογοητευμένος από το ποδόσφαιρο: «Νομίζω αυτή η απογοήτευση είναι μια συνέχεια της απογοήτευσης του κόσμου του ποδοσφαίρου που εγκαταλείπει τα γήπεδα».
Το εάν θα αποφάσιζε να μπει στο χώρο του αθλητισμού, εάν δεν βρισκόταν ήδη σε αυτόν: «Αυτή τη στιγμή κάνω προσπάθειες για να αποχωρήσω. Η απάντηση που λαμβάνω από όσους έχω μιλήσει είναι για ποιο λόγο να μπω. Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το κομμάτι οπότε δεν ξέρω εάν θα έμπαινα ξανά».

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.