Τελευταια Νεα

29 Ιαν 2020

Μεσολόγγι 2008: Απουσίες και επιστροφές

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας Μεσολόγγι 2008 για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Αβάντων Χαλκίδας όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο σύλλογος.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Την Τρίτη (28/01) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολόγγι 2008 για την αναμέτρηση με την ομάδα των Αβάντων στην Χαλκίδα την Κυριακή (2/02). Εκτός της ήττας από τον ΠΑΟΚ η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα στερηθεί και την φορμαρισμένη Βάσω Λαζανα που τραυματίστηκε και χειρουργήθηκε, ενώ η νεαρή Βατσικα Βάσια υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Πέμπτη θα γνωρίζουμε το μέγεθος τού τραυματισμού της, ενώ και η Δήμητρα Μαρκουτσα έχει ενοχλήσεις και ξεκινά φυσικοθεραπείες .
Αν στις τρεις αυτές απώλειες από τον Κυριακάτικο αγώνα προσθέσουμε και τις Γατσουλια, Κούστα Σπ., Κούστα Ελ. Κάππα Ε., που ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό τα πρόβληματα αυξάνονται για την συνέχεια. 
Στα θετικά η επιστροφή της Πρασσά Χριστίνα σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό στην μέση που την ταλαιπωρεί τούς τελευταίους δύο μήνες, ενώ και η έμπειρη παίκτρια Βουτσά Μαρία που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα θα παραμείνει.
Τρεις μέρες όμως πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το Μεσολόγγι 2008 κινείται να καλύψει κάποια κενά , και ήδη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο παικτριών

https://www.facebook.com/mesologgi2008womanclub/


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.