Τελευταια Νεα

24 Δεκ 2019

Αποχώρηση της Αρ. Ρόμπολα από την ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Την αποχώρησή της από την ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ανακοίνωσε η Αριστέα Ρόμπολα.
Αναλυτικά:
Αγαπητοί συμπατριώτες, 
           Όσοι εμπλέκονται αλλά και αυτοί που παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πατρίδας μας, γνωρίζουν ότι  είχα επισημάνει ευθύς εξ αρχής την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς μου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής, συστρατευόμενη σε μια κίνηση διεκδίκησης της διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
          Οι απόψεις μου για το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της πατρίδας μας, για το περιεχόμενο οργάνωσης και λειτουργίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας καθώς και η δεδομένη επιθυμία μου για προσφορά, παραμένουν σε ισχύ στο ακέραιο.
          Με την παρούσα λοιπόν επιστολή επιθυμώ να δηλώσω ότι για τους λόγους που σας προανέφερα, αλλά και για άλλους λόγους που ο αυτοσεβασμός μου δεν μου επιτρέπει να εκθέσω δημοσίως και που προσωπικά θεωρώ εξαιρετικά σημαντικούς, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Θα συνεχίσω όμως με  όλες τις δυνάμεις μου, να υπηρετώ  το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο του νομού μας.
          Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου  στα σωματεία μας, στους αθλητές και στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους διαιτητές και στους φίλους - φίλες του ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας μας Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο, γεμάτο υγεία και επιτυχίες το Νέο Έτος. 

Με εκτίμηση
Αριστέα Ρόμπολα
Πρ. μέλος Δ. Σ. ΕΠΣΑ
Παρατηρητής Αγώνων 
SUPER LEAGUE 2


« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.