Τελευταια Νεα

23 Δεκ 2019

Η Περιφέρεια ενέκρινε τη χρηματοδότηση του γηπέδου!

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα «καναρίνια» και σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή του μουσείου και των άλλων βελτιωτικών διορθωτικών κινήσεων στο  «σπίτι» της ομάδας. 
Ιδιαίτερα σημαντική είναι για τον Παναιτωλικό η σημερινή ημέρα, καθώς η η Περιφέρεια ενέκρινε,  μέσω της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, την χρηματοδότηση των έργων που θα γίνουν στο γήπεδο της ομάδας
 
Μάλιστα η απόφασή της ήταν σχεδόν ομόφωνη και στη σχετική ψηφοφορία υπήρξε μόνο μία λευκή ψήφος. 
 
Μεταξύ των έργων που πλέον μπαίνουν σε τροχιά είναι η επέκταση του άνω διαζώματος και η τοποθέτηση σκεπάστρου, ώστε όλο το Γ.Φ.Σ.Π. να είναι «σκεπασμένο», ενώ προβλέπεται και αναμόρφωση του εξωτερικού χώρου επί της οδού Προυσιωτίσσης. 
 
Από τους υπόλοιπους χώρους που θα δημιουργηθούν ξεχωρίζει το μουσείο του Παναιτωλικού που θα στεγαστεί εκεί που βρίσκονται σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ, κάτω από τη μεγάλη κερκίδα. Από καιρό έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλογής κάθε τι που σχετίζεται με την ιστορία των «κυανοκίτρινων» και σύντομα όλα θα βρίσκονται συγκεντρωμένα μαζί, εκεί όπου θα «χτυπά» η καρδιά της ομάδας. 
 
www.gazzetta.gr
 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.