Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2019

Ανακοίνωση Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
 Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης εκδίκαση των προσφυγών για την πρόταση μομφής 33 σωματείων για κακοδιοίκηση από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας και η προσφυγή για την ελλειπή διοίκηση λόγω παραίτησης τακτικών και αναπληρωματικών μελών από το Δ.Σ. της Ένωσης αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.
Ο λόγος είναι η παρουσία σα δικαστή στην υπόθεση του δικηγόρου της Ένωσης κ. Δημήτριου Μπουσμπουρέλη. Ο κύριος Μπουσμπουρέλης είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης εκτός από δικηγόρος της και συνδέεται στενά με τους διοικούντες.
Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου, όπως ήταν λογικό, αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης των υποθέσεων και τον ορισμό της σε νέα ημερομηνία.
Είναι μία απόφαση επιβεβλημένη και αποδεικνύει τον πανικό που υπάρχει στη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, η οποία όπως όλα δείχνουν επιζητούσε την αναβολή.
Εμείς όπως και όλη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία βλέπουμε καθημερινά την απουσία της Διοίκησης της Ένωσης και τη δυσαρέσκεια των Σωματείων προς αυτή. Είναι ένα γεγονός που πλέον αμφισβητούν ελάχιστοι. Και καθημερινά όλο και περισσότερες ομάδες (αυτή τη στιγμή 39) συντάσσονται με την πρόταση μομφής προς τη Διοίκηση, η οποία προσπαθεί με αγωνιώδη τρόπο να κρατηθεί έστω και λίγες ώρες παραπάνω.
Το δίκαιο των αιτημάτων μας θα αποδειχθεί όταν εκδικαστούν οι δύο υποθέσεις και αυτό θα συμβεί σύντομα...
Με τιμή
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.