Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2019

Ανακοίνωση ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας: "΄Αλαλα τα χείλη των Ασεβών”

Ανακοίνωση ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας: "΄Αλαλα τα χείλη των Ασεβών”
"΄Αλαλα τα χείλη των Ασεβών”
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο του Νομού μας, παρακολουθούν τις τυχοδιωκτικές τακτικές των "σωτήρων" του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, με τις  οποίες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τα σωματεία και τα αρμόδια  δικαστικά όργανα.
Σήμερα όμως "Αλαλα τα χείλη των Ασεβών" (ψαλμός 30, στίχος 19, ειδικό επί των ψαλμών έχετε στην Αιτωλοακαρνανική Κίνηση.......θα σας τον μεταφράσει αυτός).
Οι λαλίστατοι μέχρι χθες, αλλά άλαλοι σήμερα "σωτήρες" εισέπραξαν ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι από τα αρμόδια Δικαστικά όργανα της Ε.Π.Ο. καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο όπου προσέφυγαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά και το οποίο αποτελείτε από 3 τακτικούς (εν ενεργεία) Αρειοπαγίτες δικαστές ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αστεία προσφυγή των κ.κ. Λαγούδη-Χουλιάρα και των σωματείων Εθνικός Γουριάς και ΑΟ Πενταλόφου κατά της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Α.
Οι "κύριοι" αυτοί όμως εκτός από επικίνδυνοι είναι και άσχετοι, καθώς η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή  και δυστυχώς για αυτούς ήρθε το οριστικό τους ΤΕΛΟΣ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. 
Αρκετά υπέφεραν τα σωματεία του Νομού μας για να ικανοποιήσουν τους γνωστούς σε όλους σκοπούς και "φιλοδοξίες" 2-3 φαντασμάτων του ποδοσφαιρικού παρελθόντος.
Τα σωματεία πλέον τους έχουν καταλάβει και δυστυχώς για τους ίδιους, πολλά από αυτά που είχαν παρασυρθεί από τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους, τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη για ακόμη μια φορά.
Καταλαβαίνουν βέβαια ότι έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα αλλά ας έχουν υπόψη τους, ότι όπως τους είχαμε προειδοποιήσει, ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα καθώς θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πρακτικές που ακολούθησαν προκειμένου να εξαπατήσουν τα σωματεία. 
Το 15μελες Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
ΥΓ1.
Εκλογές Ε.Π.Σ.Α. 2018
Διαιτητικό Δικαστήριο 2018
Γ.Σ. Ε.Π.Σ.Α. 2019
Διαιτητικό Δικαστήριο 2019
Για να μην ξεχνιόμαστε.....
ΥΓ2. 
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τα φαντάσματα του παρελθόντος , τους δήθεν " σωτήρες" που δηλητηρίασαν το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο και προσπάθησαν να διχάσουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο του. Τους αφήνουμε μια για πάντα στα λαγούμια τους, εκεί που πραγματικά τους αρμόζει να βρίσκονται.
ΥΓ3. 
"Αλαλα τα χείλη των Ασεβων" ( ψαλμός 30, στίχος 19)
Επίσημη μετάφραση:  Βουβά και αμίλητα ας γίνουν τα χείλη από τα οποία βγαίνει δόλος και πονηριά εναντίον του δικαίου, χείλη που συκοφαντούν και μιλούν με αλαζονεία και θράσος.......

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. εσεις καλα κανετε σκοτωνεστε για το χρημα,αλλα εκει καταντησατε το ποδοσφαιρο απο 85 ομαδες 48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ακριβώς όπως τα λες φίλε μου. Αυτη παίζουν με τα εκατομμύρια και εμείς μαζεύουμε ευρώ ευρώ για να πληρώσουμε της υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.