Τελευταια Νεα

19 Δεκ 2019

Κοντά σε Μουνιέ

Ο Αντονι Μουνιέ λύνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό κι ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό με τον οποίο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος άσος θα γίνει κάτοικος Αγρινίου.
Ο Παναιτωλικός κάνει τα πάντα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού σε μια προσπάθεια να γυρίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μετά τον Χουάν Ιγκνάσιο Αλβαρες, τα «καναρίνια», είναι πολύ κοντά και στην δεύτερη χειμερινή τους προσθήκη, σε μια κίνηση που τον ανεβάζει επίπεδο για την μάχη της παραμονής. 

Ο λόγος για τον Αντονι Μουνιέ με τον οποίο οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα γίνει κάτοικος Αγρινίου, μόλις μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. 

Με το «τριφύλλι» φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για τα χρήματα που θα πάρει ως αποζημίωση μέχρι το τέλος της σεζόν και μόλις λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» θα έχει και τις τελικές επαφές με τον Παναιτωλικό για να ολοκληρωθεί το deal. 


Μπορεί την φετινή σεζόν ο Μουνιέ να μην έχει αγωνιστεί καθόλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά η ποιότητά ως ποδοσφαιριστής είναι τέτοια που ανεβάζει επίπεδο τον Παναιτωλικό και δείχνει πως στο Αγρίνιο είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν μια ομάδα που θα καταφέρει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Super League 1.

gazzeta.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.