Τελευταια Νεα

1 Δεκ 2019

Μίλησε η έδρα.... Δόξα - Ατρόμητος 3-0

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Δόξα Καινουργίου μετά την επικράτηση με σκορ 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Παπαδόπουλο, ο Νικολογιάννης στο 75' έκανε το 2-0,ενώ ο νεαρός Παναγιωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 90+2'.

"Έσπασαν" τα δοκάρια 
Η Δόξα είχε τρία δοκάρια με τους Νταλαπέρα,Μούτσα και Νικολογιάννη.

Το "βάπτισμα του πυρός" για τον Παναγιωτόπουλο 

Η πρώτη εμφάνιση του 17χρονου Παναγιωτόπουλου ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 89' συνδυάστηκε και με το πρώτο του γκολ ,δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.

Αλλαγή και άνοιγμα του σκορ

Ο Παπαδόπουλος με την είσοδο του στον αγώνα ως αλλαγή, άνοιξε το σκορ για τη Δόξα .

Η μοναξιά της κορυφής

Με το σημερινό τρίποντο η Δόξα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη πρώτη με 23 βαθμούς, ενώ ο Π.Α.Ο Αγρινίου αντιμετωπίζει αύριο τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Δόξα (Κ.Γιωτόπουλος): Σταμάτης Α.,  Γκουτσέλης,  Παντής (62' Παπαδόπουλος),  Τζορτζώπουλος Σ., Τσόλκας,  Νικολογιάννης,  Αγγέλης(89' Παναγιωτόπουλος), Λιούλιος (75' Σταμάτης Δ.) ,Νταλαπέρας(83' Φλωρόπουλος),  Μούτσα, Κόκκαλης
Ατρόμητος (Γ. Πετσίνης) : Ζυγορίτσας, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης Ν., Θανασιός, Παπαποστόλου Π., Δενδρινός,  Γεωργόπουλος (88' Παπαγιάννης Α.) Πετσίνη (38' Κωνσταντόπουλος Α- 88' Παπαποστόλου Γ' ) Κατσικάς, Κάκκος Ν(78' Παπαγιάννης Κ).,  Κάκκος Β.

Ρεπορτάζ Πάνος Βάτσιος 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.