Τελευταια Νεα

6 Νοε 2019

ΓΦΣ Παναιτωλικός: Ανακοίνωση




Ανακοίνωση του Παναιτωλικός ΓΦΣ.
Η ανακοίνωση: 
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΑΛΦΑ '93 και την αναφορά στον αγώνα με την ομάδα του Παναιτωλικού το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ στην ανακοίνωσή της η ΑΛΦΑ ’93 καταφέρεται εναντίον του Παναιτωλικού και κάνει λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος λόγω της διακοπής του αγώνα που προκλήθηκε από οπαδούς του Παναιτωλικού. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού πάντα στήριζαν όλα τα τμήματα του συλλόγου και αυτό έκαναν και αυτή τη φορά. Αν κάποιος τους ενοχλεί το γεγονός τι να κάνουμε, είναι προνόμιο που δύσκολα θα αποκτήσουν. Σίγουρα τρεις συνεχόμενες ήττες βγάζουν πικρία. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην ΑΛΦΑ ‘93 στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Υ.Γ. 1. Αξίζει να αναφέρουμε πως χρονομέτρης αλλά και σημειωτής του αγώνα ήταν άτομα που ανήκουν στην ΑΛΦΑ '93, κάτι που δεχτήκαμε χωρίς επιφυλάξεις, αν και στην πορεία του αγώνα ενώ ο σημειωτής δηλώθηκε παράλληλα και ως υπεύθυνος Α’ Βοηθειών, τήρησε μόνο την ιδιότητα του σημειωτή.

Υ.Γ. 2. Στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος όμως ξεκαθαρίζουμε πως θα ζητήσουμε να τηρηθεί η νομιμότητα. Τόσο στα άρθρα της προκήρυξης της ΕΣΚΑΒΔΕ όσο και στα άρθρα που αναφέρεται ο αθλητικός Νόμος. Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι να διαβάσουν πρώτα απ' όλα τα άρθρα 10 και 11 της προκήρυξης της ΕΣΚΑΒΔΕ και να τα τηρήσουν. Πλέον δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε εγγυητές στο να γίνεται το πρωτάθλημα και οι προπονήσεις των ομάδων με ίσους όρους. Είτε αναφερόμαστε σε 15χρονους είτε σε 40χρονους.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.