Τελευταια Νεα

14 Νοε 2019

Ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Η ανακοίνωση:

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ

            Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σόου των «σωτήρων» του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, για τα υποτιθέμενα 33 σωματεία που στηρίζουν την προσπάθειά τους, όπως επίσης ότι τάχα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Α. δεν απαρτίζεται από 15 μέλη κλπ κλπ.
‘Ένα σόου που στηρίζεται ως συνήθως σε συκοφαντίες, ψέματα και κάποιες συγκαλυμμένες αξιόποινες πράξεις που σύντομα θα τους φέρουν στη δυσάρεστη θέση να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης γι’ αυτές.
            Ο σκοπός των «σωτήρων» είναι γνωστός σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα.
            Οφείλουμε, πάντως, να τους παραδεχτούμε δημοσίως ότι παρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά και δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση, παρόλα αυτά με τα γνωστά ψέματα, συκοφαντίες και πλαστογραφίες καταφέρνουν να «ανταμείβονται», καθώς αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο.
            Κάθε λίγους μήνες, με διαφορετικό κάθε φορά πρόσχημα, καταφέρνουν να αποσπάσουν αυτό που τους ενδιαφέρει, παίζοντας παιχνίδια στην πλάτη των σωματείων του Νομού και τελικά παίρνουν μια ηχηρή απάντηση, που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, καθώς ο σκοπός τους είναι ο γνωστός και είναι ΑΚΡΙΒΟΣ……
            Μόνο που το επόμενο διάστημα θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα κρυφτούν μια για πάντα στα λαγούμια τους, έστω και «χορτασμένοι» για μια ακόμη φορά.-

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.