Τελευταια Νεα

30 Οκτ 2019

Κύπελλο Ελλάδος: Την έκπληξη ο Απόλλων Λάρισας

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν χτες ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Λάρισας.


Οι Γιαννιώτες επιβλήθηκαν δύσκολα με 1-0 της μαχητικής Βέροιας με γκολ του Παμλίδη στο 47΄, σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες δεν φάνηκε καθόλου γιατί η Βέροια ήταν άκρως ανταγωνιστική και επικίνδυνη. Ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα, αλλά οφείλει να δείξει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αν θέλει στον επαναληπτικό της Βέροιας, να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.
Στην Λάρισα, ο τοπικός Απόλλων "τιμώρησε" την αστοχία της Ξάνθης και με ανατροπή του σκορ, κέρδισε με 2-1 τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου. Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη κατάφερε να προηγηθεί στο 42΄ με τον Λισγάρα μετά από σέντρα του Ντουρίτσκοβιτς. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 50΄ να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με κεφαλιά του Ναζίμ. Μέχρι και το 60΄ ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν υποτονικός. Από εκεί και ύστερα η Ξάνθη άρχισε να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Και όπως μπορεί να φανταστεί κανείς ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Μπρέμπος στο 83΄ έκανε το 2-1 για τον Απόλλων Λάρισας, σκορ όπου έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.
Τέλος, στο τρίτο χθεσινό παιχνίδι, Πανσερραϊκός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στις Σέρρες με σκορ 1-1. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος και ήταν εκείνος ο οποίος και άνοιξε το σκορ στο 70΄ με γκολ του Γιανναράκη αλλά ο Βόλος στο 90΄ έβαλε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ με τον Τσαούση, γκολ που του δίνει και το προβάδισμα στον επαναληπτικό.
Κύπελλο Ελλάδας 5η φάση Αποτελέσματα: Χτες: Πανσερραϊκός-Βόλος 1-1 Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 2-1 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 1-0 Σήμερα: 15:00 Καλαμάτα-Λάρισα 15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος 17:15 Καβάλα-ΟΦΗ 19:30 Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Αύριο: 15:00 Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 15:00 Ιάλυσος-Παναιτωλικός 17:15 Αιολικός-Λαμία 19:30 Τρίκαλα-Εργοτέλης


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.