Τελευταια Νεα

4 Οκτ 2019

Νέος Αμφίλοχος: Η επανεκκίνηση του Νέου Αμφιλόχου είναι γεγονός

Ανακοίνωση του Νέου Αμφίλοχου για τη νέα σεζόν και την επανεκκίνηση της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με θέληση και όρεξη για δουλειά, ξεκίνησε το χτίσιμο του Νέου Αμφιλόχου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Η ιστορική ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, εκπροσωπώντας την πόλη της Αμφιλοχίας στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.
Με μεθοδικές κινήσεις, ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού η ενίσχυση του Νέου Αμφιλόχου, κυρίως με γηγενείς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο. Η διοίκηση του Νέου Αμφίλοχου αρχικά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμφιλοχιώτη προπονητή Κώστα Λιανό. Στη συνέχεια προχώρησε στην ενίσχυση με το απαραίτητο έμψυχο υλικό, ξεκινώντας τη συνεργασία της για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με τους ποδοσφαιριστές: Παναγιώτη Αυγέρη, Πάρη Χαρδαλιά, Ανδρέα Ρόκκο, Αλέξη Ρόκκο, Χαράλαμπο Κυρόσιμο, Δημήτριο Δράκο, Θανάση Αυγέρη, Σωτήρη Στραβοδήμο, Θανάση Καμμένο, Βαλάντη Σιαφάκα, Αλέξανδρο Νταρλαγιάννη, Βασίλη Τουρλίδα, Γιώργο Κόκκαλη, Ιωάννη Προδρομίτη και Σταμούλη Μπουμπούλη.
Επίσης αποκτήθηκαν από τον Αμβρακικό Λουτρού οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές: Βασίλης Δούγιος, Μάρκος Παπανίκος και Ευάγγελος Τασσιάς.
Το πιο σημαντικό όμως είναι η προώθηση στην ανδρική ομάδα πολλών ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του συλλόγου, όπου ενδεικτικά αναφέρουμε τους: Χρήστο Μαραγκό, Χρυσόστομο Μπακαμήτσο, Δημήτριο Γιώτη, Δημήτριο Πλακίδα, Παναγιώτη Θώμο, Σταύρο Κοντό, Παναγιώτη Τσεκούρα, κ.α.
Ο πρόεδρος του Νέου Αμφιλόχου Μάρκος Φουρλάνης και το Δ.Σ. καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή στους κόλπους του συλλόγου, ευχόμενοι υγεία και δύναμη, δηλώνοντας ότι θα είναι κοντά τους στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν για την επίτευξη των στόχων τους.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, στο γήπεδο που θριάμβευσε κατά το παρελθόν, με καθημερινές προπονήσεις και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τις πρώτες εντυπώσεις από τα φιλικά παιχνίδια να είναι θετικές.
Πρωταρχικός στόχος ήταν και είναι η ενίσχυση του συλλόγου με ντόπιους ποδοσφαιριστές, ενισχυόμενοι με άριστους χαρακτήρες από την γύρω περιοχή.
Ο Νέος Αμφίλοχος συνεχίζει να λειτουργεί και εφέτος τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου, στηρίζοντας τα «φυτώρια» των νέων αθλητών που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου, αριθμώντας περί τους 70 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές!
Η Διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής να σταθεί δίπλα της στην επανεκκίνηση της ομάδας, αποκτώντας εισιτήρια διαρκείας στην προνομιακή τιμή των τριάντα (30) ευρώ, με δωρεάν διάθεση του βιβλίου: «Αμφιλοχία(ς) Αμφίλοχος μία πόλη, ένας θρύλος» του Παναγιώτη Ε. Τριανταφύλλη, όπου στις σελίδες του αποκαλύπτεται η ιστορικότητα του συλλόγου, ξεκινώντας από το μακρινό 1926, έως και τις μέρες μας.
Κλείνοντας, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας, για την πολύτιμη αρωγή τους, οι οποίοι και θα αναφερθούν αναλυτικότερα σε νεότερη δημοσίευσή μας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.