Τελευταια Νεα

3 Σεπ 2019

Πρώτη για ΑΕ Αλυζίας

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 06:30 μ.μ. στο γήπεδο του Μύτικα, θα γίνει η πρώτη συνάντηση για την νέα ομάδα Αθλητική Ένωση Αλυζίας,που δημιουργήθηκε από την συνένωση του Α.Ο. Αλυζιακού Μύτικα και του Α.Ο. Κανδήλας, κατόπιν κοινών αποφάσεων από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο σωματίων.


Καλούνται οι ποδοσφαιριστές να παραστούν στην συνάντηση, όπως και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, που τελικά δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας.
Παρότι δεν έχουν υπάρξει ως σήμερα κάποιες επίσημες ανακοινώσεις για την νέα ομάδα, θα σας δώσουμε μερικές δικές μας πληροφορίες.
  • Το όνομα της νέας ομάδας είναι Αθλητική Ένωση Αλυζίας, με χρώματα άσπρο, μπλε και κόκκινο και θα συμμετέχει την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
  • Έδρα της ομάδας είναι τα γήπεδα Μύτικα και Κανδήλας, με μοιρασμένους τους εντός έδρας αγώνες και λαμβάνοντας πάντα υπ' όψη την κατάσταση των δύο γηπέδων.
  • Υπάρχει πρόβλεψη για την σύσταση του Δ.Σ. της νέας ομάδας, με ισότιμη εκπροσώπηση των χωριών, η οποία στην λεπτομέρεια της θα την πληροφορηθούμε όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
  • Μαθαίνουμε ότι προπονητής της νέας ομάδας φέτος θα είναι ο Γιώργος ο Καρελάκης, ο οποίος έχει μακρά θητεία και πείρα στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.