Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2019

Πήρε Αλέξανδρο Μπεκατώρο

Mια σπουδαία μεταγραφή έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα της Ζακύνθου. 


Οι κυανοκίτρινοι απέκτησαν τον ακραίο αμυντικό Αλέξανδρο Μπεκατώρο. Ο γεννημένος στην Αμφιλοχία στις 10 Νοεμβρίου του 1994 ποδοσφαιριστής θα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Ζακύνθου και έτσι πλέον η ομάδα του Ιονίου βάζει ένα σημαντικό “γρανάζι” στην φετινή “μηχανή της”. Στην κυριολεξία η Ζάκυνθος άρπαξε τον παίκτη την τελευταία στιγμή μέσα από τα χέρια της Δόξας Δράμας (SL2) και του Αχέροντα Καλανακίου! Και οι δύο αυτές ομάδες έκαναν ότι μπορούσαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους άλλα οι νησιώτες έκαναν κίνηση ματ και πήραν τον παίκτη!
Ο ποδοσφαιριστής κουβαλά ένα πλούσιο βιογραφικό ακόμα και από μεγαλύτερες κατηγορίες. πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Fooball League και μια χρονιά πριν στην ομάδα του Αχαρναϊκού στην ίδια κατηγορία.  Στο παρελθόν ο έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, σε Ιωνικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών και Πανθρακικό και φυσικά στον Θεσπρωτό.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα της Ζακύνθου η οποία διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο το αριστερό άκρο της άμυνας της.. Ο παίκτης το απόγευμα της πέμπτης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους κυανοκίτρινους. Ο Μπεκατώρος εχει αγωνιστεί αντίπαλος με τη Ζάκυνθο φορώντας την φανέλα του Παναγιαλείου στη Β΄ Εθνική και με τον Ζακυνθιακό με την φανέλα του Παναργειακού Γ΄ Εθνική.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της ζακύνθου θα συνεχιστούν και έως το Σαβ/κο θα υπάρξουν νέες αφίξεις στο “Φιόρο του Λεβάντε”

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.