Τελευταια Νεα

6 Σεπ 2019

Με Σταύρο Τριτσώνη το σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Με υψηλό προσκεκλημένο τον κ. Σταύρο Τριτσώνη θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου 2019 το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας διαιτητών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στις εγκαταστάσεις του Emileon ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ (Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου, Αγρίνιο).
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο της  Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την άμεση ανταπόκρισή του να ορίσει ομιλητή στο σεμινάριο του Αγρινίου ύστερα από σχετικό αίτημα.

Οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τοπικό ποδόσφαιρο θα έχουν με αυτό τον τρόπο την μεγάλη ευκαιρία να διδαχθούν δια ζώσης από τον καθ' ύλην αρμόδιο ομιλητή τις: "Αλλαγές Κανόνων Παιχνιδιού 2019-2020", οι οποίες άλλωστε είναι πολλές και σημαντικές.

Στο σεμινάριο έχουν επίσης κληθεί και θα διδάξουν οι: κ.κ. Βασίλης Νικάκης, Βασίλης Τεροβίτσας και Σπύρος Τομαράς, ενώ με  τις αγωνιστικές δοκιμασίες έχει επιφορτιστεί ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου.
Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Emileon ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ και οι αγωνιστικές δοκιμασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ίδιου χώρου.

• Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας υπενθυμίζει σε όλους ότι η παρουσία στις εργασίες του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική όπως και η αυστηρή τήρηση του ωραρίου.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου όπως ανακοινώθηκε από την ΕΔ/ΕΠΣ έχει ως εξής:


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.