Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2019

2/2 ο Βόλος που νίκησε και τον Αρη

Μετά τον Πανιώνιο ήταν η σειρά του Άρη να πέσει «θύμα» του νεοφώτιστου Βόλου, με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί εντός έδρας με 1-0 και να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα.


Ο Βόλος έπαιξε πολύ έξυπνα και πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι σε έναν Άρη που εμφάνισε για ακόμα ένα παιχνίδι τη γνωστή του αδυναμία στο σκοράρισμα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ δέχτηκε γκολ με πέναλτι απο μια λάθος ενέργεια του Σάσα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είδε και πάλι την τύχη να του γυρίζει τη μπάλα, καθώς στο 80ο το δοκάρι -αλλά και ο τερματοφύλακας Γκαραβέλης-έσωσε τους γηπεδούχους.

Ο Άρης έχασε τρεις βαθμούς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, παίζοντας ουσιαστικά εντός έδρας, καθώς οι περισσότεροι απο 1500 οπαδοί του κέρδισαν εύκολα τη μάχη της εξέδρας στο Πανθεσσαλικό.

Έκπληξη απο Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Κουέστα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα. Η έκπληξη απο τον Έλληνα τεχνικό του Άρη όμως, ήταν η απόφαση του να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον νεοαποκτηθέντα Ντάνιελ Μανσίνι, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει μόλις τρεις προπονήσεις. O Χουάν Φεράντο επέλεξε σύστημα 4-1-4-1 και τον Διαμαντή στη θέση του τραυματία Μπασόνγκ στο κέντρο της άμυνας.

Πάνω κάτω η μπάλα

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε μάλιστα και τη πρώτη καλή στιγμή μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ντιγκινί να κάνει τη κεφαλιά και τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη να αποκρούει σωτηρία τη μπάλα προ του Ιντέγε. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, είχε τη κατοχη της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Έφτασαν, μάλιστα, κοντά στο γκολ δυο φορές, με τον Κουέστα, όμως, να σταματάει εντυπωσιακά τα σουτ των Μουνίθ και Ζοάο.

Πίεση απο Άρη

Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του μετά τη συμπλήρωση των πρώτων τριάντα λεπτών και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Έχασε, μάλιστα, δυο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ σε ενα δίλεπτο (34′-36′) αρχικά με δυνατό σουτ του Σάσα έξω από τη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια με κεφαλιά του Ρόουζ που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Λάθος του Σάσα και 1-0

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55ο λεπτό του αγώνα, χάρη στη λάθος αντίδραση του Σάσα, που σε σουτ του Λύρατζη σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Κομίνης υπέδειξε το πέναλτι και ο Γέντρισεκ νίκησε τον Κουέστα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στη κορυφή ο Ντιγκινί

O Σάββας Παντελίδης προσπαθούσε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. Πέρασε στο παιχνίδι τους Λάρσον και Μαρτίνες και απέσυρε τον Ιντέγε, τοποθετώντας τον Ντιγκινί στη κορυφή της επίθεσης. Οι κίτρινοι έγιναν σαφώς πιο επικίνδυνοι και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Σάσα και Φετφατζιδη.

Η επιστροφή του Γκάμα και το δοκάρι

Ο Μπρούνο Γκάμα πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι μετά απο εφτά μήνες , έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 80λεπτο, όταν και έκανε μια εκπληκτική σέντρα απο αριστερά, ο Ντιγκινί έκανε τη προβολή, ο Γκαραβέλης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δεξι κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Αουγκούστο).


Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μανσίνι (57’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Ντιγκινί, Ιντέγε (65’ Μαρτίνες).

in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.