Τελευταια Νεα

16 Αυγ 2019

Ξεκινά άμεσα η κατασκευή του ταρτάν στο Παπαχαραλάμπειο

Τις εγκαταστάσεις του ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ Εθνικού Σταδίου  Ναυπάκτου επισκέφτηκε χθες ο ανάδοχος του έργου του Ταρτάν κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

Έπειτα από αυτοψία και έλεγχο των χωρών, ο κ. Π. Μαντζανάς είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου κ. Γεώργιο Αλεξόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Εκτίμηση του αναδόχου του έργου είναι ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα κατά την κατασκευή, λόγω του ότι υπάρχουν ήδη κάποιες απαραίτητες υποδομές.
Ενημέρωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος Αυγούστου ή στις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Επίσης διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει ώστε οι εργασίες να γίνονται σε  χρόνους, που δεν θα δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στη λειτουργία του αθλητικού σωματείου ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.
Εάν δε οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές θα είναι σύντομος και ο χρόνος  περαίωσης και ολοκλήρωσης του σπουδαίου αυτού έργου για τον αθλητικό κόσμο της πόλης μας.
Επίσης ενημερώνουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν από τη συμβεβλημένη με το στάδιο Γεωπονική εταιρεία οι απαραίτητες θερινές εργασίες συντήρησης  των χλοοταπήτων των δύο γηπέδων του Σταδίου.
Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα τόσο των ανωτέρω συντηρήσεων όσο και του έργου του Ταρτάν και κατανοούν τις αναγκαίες αλλαγές, που θα υπάρξουν στο ωράριο χρήσης των εγκαταστάσεων κατά το επόμενο διάστημα. 
Η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου
Πηγή: nafpakrianews.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.