Τελευταια Νεα

5 Αυγ 2019

Το νέο ΔΣ του Ναυπακτιακού

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ομάδα του Ναυπακτιακού δηλώθηκε και συνεχίζει στην Γ’Εθνική. Πριν λίγο μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook έγινε γνωστό και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Η ανακοίνωση:

Είναι γνωστό σε όλους πως ο Ναυπακτιακός βρέθηκε σε διοικητικό αδιέξοδο το τελευταίο διάστημα. Τα χρονικά περιθώρια δήλωσης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική που είχαν καταληκτική ημερομηνία την 5ηΑυγούστου έκαναν επιτακτική ωστόσο την άμεση ανάγκη ανάληψης διοικητικής ευθύνης,  έτσι ώστε η ομάδα να αποφύγει το πρωτοδικείο. Υπό αυτές τις συνθήκες αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και την πολύχρονη ιστορία του παλαιότερου αθλητικού σωματείου  της πόλης μας, μία ομάδα Ναυπακτίων προερχόμενη από τα τμήματα υποδομής αποφάσισε να αναλάβει δράση,  με όραμα όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο του Ναυπακτιακού.
Στόχος μας η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα αποτελείται από παίκτες με φιλοδοξίες και θα μπορεί να φανεί αντάξια της ιστορίας αλλά και των προσδοκιών όλων μας. Σε αυτή την καινούρια προσπάθεια κάνουμε έκκληση συμπαράστασης προς όλους όσοι αγαπούν την ομάδα της πόλης μας. Η στήριξή σας με οποιοδήποτε τρόπο δυναμώνει την προσπάθειά μας, έτσι ώστε ο Ναυπακτιακός και την επόμενη χρονιά να εκπροσωπήσει  επάξια την Ναυπακτία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Το νέο ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την προηγούμενη διοίκηση για την συνεργασία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Λ. Χρυσανθόπουλο για την προσφορά του την ομάδα.
Το νέο ΔΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΟΣΟΣ Μ.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Β.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ Γ.
ΤΑΜΙΑΣ: ΡΗΓΑΣ Σ.

ΜΕΛΗ:  ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γ., ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ν., ΠΕΛΕΚΗ Σ., ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ Β.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.