Τελευταια Νεα

12 Αυγ 2019

Ανακοίνωση της ΕΠΣ για την Α' κατηγορία... 3 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή... ποιες ομάδες καλούνται να καλύψουν τις κενές θέσεις

Τρεις είναι οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Ποιές οι ομάδες που καλούνται να καλύψουν τις κενές θέσεις.
Η ανακοίνωση:


Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ανακοινώνει τα εξής:
Τα παραπάνω 3 σωματεία δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).
Στις κενές θέσεις πλέον του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με γνώμονα πάντα τη σειρά κατάταξης των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στους ομίλους τους, τα σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00.
Εάν κάποιο από τα παραπάνω σωματεία δεν δηλώσει συμμετοχή, σειρά παίρνουν τα σωματεία ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ.
Εάν και πάλι υπάρξουν κενές θέσεις, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 16 του Κ.Α.Π. σειρά παίρνουν τα σωματεία ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. ...και μετά σειρά έχουν τα Καναρίνια και ο Άγριος Ζεύς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τις συμμετοχές φαίνεται η καλή δουλειά που γίνετε στην Ενωση!! και η βοήθεια που δίνει στα σωματεία κάθε χρόνο και λιγότεροι (εκτός απο τις εκλογικές χρονιές)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.