Τελευταια Νεα

1 Αυγ 2019

Γ. Τσιμιτσέλης: Δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν

Ανακοίνωση του τέως γενικού αρχηγού του Ναυπακτιακού Αστέρα Γ. Τσιμιτσέλη.
Αναλυτικά:

Λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής , δυστυχώς δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση στον Ναυπακτιακό Αστέρα και αν δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο ο Αστέρας θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν και όλες αυτές τις ημέρες ακούγονται μόνο “κουβέντες καφενείου” χωρίς να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από μια ομάδα ατόμων για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται εκεί που της αξίζει , στην Γ’Εθνική.
Εδώ πρέπει να αναφέρουμε οτι μια ομάδα δεν γίνεται να την πληρώνει ένα άτομο και κάποιοι να κάνουν κριτική και να κατακρίνουν αυτούς που απαρτίζουν την διοίκηση. Γιατί πιστέψτε με όποιος ασχολείται με ομάδες χάνει χρήματα και χρόνο δυστυχώς και όπως έχει δείξει η ιστορία δεν τον εκτιμούν.
Έγιναν τρεις γενικές συνελεύσεις και σε΄ όλες ήταν τα ίδια άτομα (30 σύνολο) και το μόνο που ακούστηκε ήταν “κρίμα να μην κατέβει η ομάδα”. Εδώ θέλω να σας πω ότι μια ομάδα δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής μόνο με λόγια.
Θέλει χρήματα αλλά και διάθεση κάποιων ατόμων να τρέξουν για την ομάδα. Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια σοβαρή διάδοχη κατάσταση και αυτό είναι θλιβερό για μια τόσο ιστορική ομάδα. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και θα κατακρίνω την αναδιάρθρωση του κ. Βασιλειάδη ο οποίος κατέστρεψε το ήδη κατεστραμμένο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται με την συμμετοχή των ομάδων στην Γ’Εθνική με την παραίτηση προέδρων από τις ομάδες. 
Γιατί ένας πρόεδρος να βάλει χρήματα φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής;
Να ανέβει κατηγορία;
Πέρυσι πιστεύοντας ότι ο πρωταθλητής θα ανέβει στην Β’Εθνική κάποιοι έφτιαξαν ομάδες πρωταθλητισμού και υπήρχε ανταγωνισμός ανεβάζοντας το επίπεδο της Γ’Εθνικής. Το καλύτερο θα ήταν να δύο όμιλοι Β’ Εθνικής ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον από τα σωματεία για κάτι καλύτερο και να μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.
Δυστυχώς αυτή η Γ’ Εθνική (Δ’ Εθνική) το μόνο που εξασφαλίζει είναι να πετούν τα χρήματα τους οι πρόεδροι σε άδειο βαρέλι και η ΕΠΟ να κερδίζει χρήματα από δελτία και πρόστιμα.
Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα εξαφανιστούν πολλές ομάδες και φέτος θα το καταλάβουν με την μη δήλωση πολλών ομάδων σε πολλούς ομίλους.
nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.