Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2019

Συμφωνία με πολλά οφέλη για Ναυπακτιακό

Για συμφωνία του Ναυπακτιακού Αστέρα με ΠΑΕ γράφει το nafpaktianews,gr.
Η ανάρτηση:


Κοντά σε συμφωνία με γνωστή Π.Α.Ε. βρίσκεται η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα που δεν ξεφεύγει από το πλάνο της με στόχο την δημιουργία μια νεανικής ομάδας , με πολύ ταλέντο η οποία θα έχει σαφώς και κάποιους έμπειρους παίκτες .

Τι σημαίνει όμως η συμφωνία με την γνωστή Π.Α.Ε. που σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή και στα ΜΜΕ. Ο Ναυπακτιακός θα έχει την ευκαιρία να δανειστεί νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι από τους κορυφαίους των τμημάτων υποδομών της συγκεκριμένης Π.Α.Ε. και ένα βήμα πριν πάρουν την ευκαιρία τους στην μεγάλη ομάδα. Η Γ΄Εθνική και η βαριά φανέλα του Ναυπακτιακού θα είναι η δική τους ευκαιρία για να αποδείξουν οτι μπορούν να ανοίξουν τα ποδοσφαιρικά τους φτερά.
Ο Ναυπακτιακός ποτέ δεν ήταν αδιάφορος για τις μεγάλες ΠΑΕ πόσο μάλλον τώρα που μετά την περσινή πορεία ,αλλά και την φετινή του παρουσία στην ΓΈθνική έχει μπει για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας και δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του αν και η διοίκηση είχε λίγο χρόνο για να ετοιμάσει την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Τα κεφάλια ψηλά για την ομάδα της Ναυπάκτου που αύριο ξεκινά την προετοιμασία της σε μια χρονιά στοίχημα , σε μια χρονιά που μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στις εθνικές κατηγορίες αλλά και σε μια νέα ελπιδοφόρα χρονιά.
Αναμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες είναι καλές , και σίγουρα όλα αυτά για να γίνουν θέλουν και την βοήθεια του κόσμου . Τα τελευταία χρόνια αυτό που όλοι ζητούσαν ήταν επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες , ο Ναυπακτιακός είναι εκεί και μόνο αν έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.