Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2019

Τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 στην Εθνική

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Κα Κατερίνα Φαλιδα ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Λιθουανία από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου μεταξύ των παικτριών κάλεσε και τέσσερις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008.Πρόκειται για τις , Άννα - Μαρία Παναγιωτοπούλου , Δήμητρα Μαρκουτσά, Βάσια Βατσικα και Βάσια Γιαννακά.

Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Μεσολογγίου η κλήση αθλητριών του συλλόγου στην Εθνική . Η σοβαρή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια το Μεσολόγγι 2008 για την αναγέννηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας , αποδίδει καρπούς.

Επίσης είναι μεγάλη τιμή για τις τέσσερις κοπέλες να αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας μας. Η Εθνική μας ομάδα κορασίδων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες : ΕΙΡΕ, Αλβανία και την " οικοδέσποινα ομάδα" της Λιθουανίας. Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου( 11 όμιλοι) καί οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες..

Όλη η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 εύχεται στις δύο Βάσιες στην Άννα-Μαρια καί στην Δήμητρα και στην Εθνική ομάδα καλή επιτυχία.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.