Τελευταια Νεα

21 Ιουλ 2019

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Χαρίλαου Τρικούπη όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ.''ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ'' ανακοινώνει την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2019-20. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο και θα λάβει μέρος φέτος για 2η χρονιά στην Α2 , σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ.
Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας…
Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξέ την με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.
Τρεις κατηγορίες διαρκείας
Οι κάρτες διαρκείας, είναι οικονομική ενίσχυση στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας μας. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού μας γυμναστηρίου, και φέτος δημιουργούνται ΤΡΕΙΣ κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των φιλάθλων.
• Κάρτα WHITE
ΤΟΜΕΑΣ Γ – 150 ευρώ
Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος, σε εξασφαλισμένη και αριθμημένη θέση στον κεντρικό τομέα της κερκίδας του κλειστού μας γυμναστηρίου.
• Κάρτα BLACK
ΤΟΜΕΑΣ Β-Δ – 100 ευρώ
Είσοδος στους 15 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και σε αριθμημένη θέση.
• Κάρτα BLUE
ΤΟΜΕΑΣ Ε – 50 ευρώ
Είσοδος στους 15 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για τους μαθητές του Λυκείου.
Προνόμια
• Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.
ΤΟΜΕΑΣ Ε – ΜΑΘΗΤΙΚΗ
• Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά εισέρχονται ελεύθερα ΜΟΝΟ στον μαθητικό τομέα..
Διάθεση των καρτών
Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συλλόγου (Ιωσήφ Ρωγών 5 δίπλα από τον Άγιο Παντελεήμονα) και τις ώρες 11.00-13.00 Δευτέρα με Παρασκευή και 19.00-21.00 κάθε Τρίτη. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης), στο instagram (@trikoupis55bc) ή να επικοινωνούν με το μέλος του Δ.Σ κ. Γιώργο Παγούρα (697 3313131).


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.