Τελευταια Νεα

19 Ιουλ 2019

Αποχαιρέτησε Ψηλορείτη ο Σωτήρης Κόκκαλης

Μετά από 2,5 χρόνια οι δρόμοι του Σωτήρη Κόκκαλη και του ΑΟ Ψηλορείτη  χώρισαν.

Μετά από 2,5 χρόνια οι δρόμοι του Σωτήρη Κόκκαλη και του ΑΟ Ψηλορείτης χώρισαν με τον 33χρόνο σέντερ φορ να αποχαιρετάει παλιούς συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους. Με επιστολή του προς την ηλεκτρονική εφημερίδα Rethymnosports.gr ο πρώτος σκόρερ των Αμαριωτών αυτά τα 2,5 χρόνια, αλλά και προπονητής της Ακαδημίας έκλεισε αυτό το πέρασμα του από τον Φουρφουρά, με την ευχή κάποια στιγμή οι δρόμοι του με τον ΑΟΨ να ξανασυναντηθούν.
Αυτά τα 2,5 χρόνια επιτυχημένης συνεργασία ο Σωτήρης Κόκκαλης αποτελούσε το Α και το Ω στην γραμμή κρούσης της ομάδας, πετυχαίνοντας συνολικά 52 γκολ με την φανέλα του Ψηλορείτη. Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17 πέτυχε 8 γκολ, τη σεζόν 2017-18 σημείωσε 22, όντας ο δεύτερος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΡ πίσω από τον Άγγελο Γκιόκα (Επισκοπή) που είχε 34, ενώ την προηγούμενη (2018-19) σκόραρε 21 γκολ (8ος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΡ), σεζόν όπου πέτυχε και το ένα και μοναδικό γκολ του στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ.
Αναλυτικά η ευχαριστήρια δήλωση του Σωτήρη Κόκκαλη, μετά από την λύση της συνεργασίας του με την διοίκηση του ΑΟ Ψηλορείτης. «Θα ήθελα μέσα από το rethymnosports να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ του A.O. Ψηλορείτη όπως και όλους τους συμπαίκτες μου τα αυτά τα 2,5 χρόνια παραμονής μου στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα των πρώην πρόεδρος της ομάδας κ. Παντελή Μουρτζανό και θα ήθελα να τον συγχαρώ για την επανεκλογή του ως Δήμαρχο Αμαρίου όπως και τον πάτερ Γεώργιο Αντωνάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. να έχει ευτυχίες και είμαι σίγουρος ότι με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν μπει στην ομάδα θα τις έχουν. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι οι δρόμοι μας κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν».
ret.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.