Τελευταια Νεα

28 Ιουλ 2019

Ισόπαλος με ΑΕΛ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και ΑΕΛ στο Καρπενήσι σε φιλικό προετοιμασίας.

Οι Αγρινιώτες, που αγωνίστηκαν με 4-3-3, είχαν καλύτερη εικόνα από τους «βυσσινί» κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Λουσέρο και Ντουάρτε, ενώ και στην επανάληψη είχαν περισσότερες καλές φάσεις.
Σημαντικότερη ήταν αυτή του Μοράρ στο 75′, όταν μετά το λάθος του Ζίζιτς και τη σέντρα του Καββαδία στον Φυτόπουλο, έκανε την προβολή, όμως ο Μπράλιτς έσωσε την ομάδα του πάνω στην γραμμή. Καββαδίας, Ρομάν και Ντίας είχαν εξάλλου τις δικές τους «στιγμές». Η ΑΕΛ απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις και με αντεπιθέσεις ωστόσο επίσης δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ.
Ο Παναιτωλικός επιστρέφει από το Καρπενήσι στις 2 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί και το φιλικό με τη Μπενφίκα στο Αγρίνιο.
Για τον Παναιτωλικό στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Γιαννακόπουλος, Μπελεβώνης (35’ Τσιγγάρας), Μαλής, Γιοβάνοβιτς (25’ Μπακαδήμας), Λιάβας, Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (35’ Μιμίτο), Ντίας, Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.
Στο β’: Κνετ, Τσιγγάρας, Λιάβας (74’ Μπελεβώνης), Μαλής (74’ Ντίας), Μπακαδήμας, Ταχάρ, Μιμίτο, Ντάλσιο (62’ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Ρομάν, Μοράρ (72’ Ντουάρτε).
ΑΕΛ (Γκόρντον Πέτριτς): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σικάφκα. Η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με τους: Ρίστιτς, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Ντάουντα.
gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.