Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2019

Δέλλας: Χαρακτηρίζω πετυχημένη τη σεζόν

Πετυχημένη χαρακτήρισε την χρονιά που πέρασε για τον Παναιτωλικό ο Τραϊανος Δέλλας, εξηγώντας και το γιατί, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Παναθηναϊκό! 

Ο Τραϊανος Δέλλας έκανε τον απολογισμό της σεζόν, χαρακτηρίζοντας πετυχημένη την χρονιά για τον Παναιτωλικό που κατάφερε και να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα αλλά και να βγάλει νέους παίκτες. 

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη και του «τριφυλλιού» και αναφέρθηκε στο πως θα πρέπει να κινηθεί στο μέλλον η ομάδα του Αγρινίου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο αδικήσαμε τους εαυτούς και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη και είχαμε νευρικότητα. Δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα που μας βελτίωσαν. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, ισορροπήσαμε το ματς και δικαιούμασταν γκολ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια». 

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Πέρασε φέτος μια επικίνδυνη και δύσκολη χρονιά για τον Παναιτωλικό και την περάσαμε ανώδυνα και με επιτυχία και στους δύο στόχους. Αναπτύξαμε και προωθήσαμε νέα παιδιά, εξασφαλίσαμε από νωρίς την παραμονή και μέσα από τη διαδικασία βελτιώσαμε τους νεαρούς μας. Για αυτό χαρακτηρίζω πετυχημένη τη σεζόν. Εύχομαι ο επόμενος προπονητής να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να κάνει ακόμα καλύτερη την ομάδα από ότι είναι αυτή την στιγμή. Υπάρχει μέλλον από πίσω και σε αυτό θα πρέπει να βασιστεί ο Παναιτωλικός γιατί μόνο έτσι υπάρχει η δυνατότητα επιβίωσης για αυτές τις ομάδες. Επίσης, για τον Παναθηναϊκό θέλω να πω για την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Γιώργος (σ.σ. Δώνης). Θεωρώ ότι εμείς και ο ΠΑΟ δώσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται μελαγχολικά τώρα αλλά ο σπόρος που έχει μπει από φέτος θα φανεί στο μέλλον». 

Για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει: «Το γιατί δεν θα το πω. Ο λόγος που το ανακοίνωσα τόσο νωρίς ήταν για να δώσω χρόνο στην διοίκηση για να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος κι όχι ακόμα ένας προπονητής». 

Για το αν θα ήταν αλλιώς το ματς αν δεν ακυρωνόταν το γκολ και γιατί υπάρχει τέτοια κατάρρευση: «Δεν άλλαξα ποτέ φιλοσοφία από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ. Θα μπορούσα να προφυλάξω το ίματζ μου και να αλλάζω ανά παιχνίδι ειδικά με τους μεγάλους αντιπάλους. Τα πέντε από τα τελευταία έξι ήταν με ομάδες της πρώτης πεντάδας. Σε κανένα από αυτά δεν ζήτησα από τους παίκτες μου να μείνουν πίσω. Κάναμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε ότι η διαφορά είναι τεράστια αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όταν τρώμε ένα γκολ γρήγορα. Μόνο έτσι χτίζεις χαρακτήρα. Δεν μπορώ να έχω εικόνα. Από το κακό παίξιμο του αντιπάλου βρέθηκε ο παίκτης μας σε θέση για γκολ αλλά δεν έχω μιλήσει αυτό το διάστημα τους αφήνω στην κρίση άλλων. Επηρεάζουν τη δουλειά μας αλλά θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους και να μην βρίσκουμε πατήματα». 

Για το αν θα τον δούμε άμεσα κάπου: «Τελείωσε το πρωτάθλημα μόλις, τώρα έχουμε χρόνο ξεκούρασης, σκέψης, επιμόρφωσης, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και αυτό. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη την στιγμή»
.

sport-gm

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.