Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2019

Το "αντίο" του Μάρκος Πάουλο

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Μάρκος Πάουλο έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό μετά από τέσσερα χρόνια. 

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Μάρκος Πάουλο, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. «Είμαι ευγνώμων σε όλο το Αγρίνιο, μου ανοίξατε την καρδιά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του. 

«Είμαι ευγνώμων στον Παναιτωλικό για αυτά τα 4 χρόνια που έχει εμπιστευτεί το έργο μου, ευγνώμων για τον τρόπο που μου φέρθηκαν επαγγελματικά και ευγνώμων σε όλο το Αγρίνιο που άνοιξε την καρδιά του και παρείχε σε εμένα και την οικογένεια μου χρόνια μεγάλων στιγμών και όμορφες φιλίες. Εδώ είναι που, μαζί με τη γυναίκα μου, χτίσαμε την οικογένεια μας, τον Ένζο και την Ελίζα. Οι σπόροι μας στον κόσμο που ήρθαν από το Αγρίνιο. Γι’ αυτό και πολλούς ακόμα λόγους, είναι ένα μέρος που θα είναι πάντα το σπίτι μας, γιατί το καλύτερο μέρος της ιστορίας της ζωής μας χτίστηκε εδώ. Ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο έχουν θέση στην καρδιά μας! Εύχομαι τα καλύτερα και σας ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ»
, έγραψε. 


sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.