Τελευταια Νεα

30 Μαΐ 2019

Γιώργος Ζήκος: Το σημαντικότερο όμως για την ομάδα είναι η επόμενη μέρα!

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτυωσης έκανε ο προπονητής του Ομήρου Νεοχωρίου Γιώργος Ζήκος μετά την ήττα από την ΑΕΜ.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Παρόλη την μεγάλη πίκρα κ απογοήτευση που νιώθω οφειλω να ευχαριστησω συγκεκριμένα πρόσωπα του Νεοχωρίου που με επέλεξαν να χαράξω την πορεία της ιδέας του Ομήρου.
Ο Όμηρος είναι κ παραμένει μεγάλη ομάδα.Καθε πίκρα πρέπει να μας ενώνει κ να μας κάνει πιο δυνατούς.
Ευχαριστώ όλους που εκούσια η ακούσια ήταν συνοδοιπόροι στο όνειρο που φτιάξαμε.
Αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν κατάφερα να οδηγήσω την ομάδα στο πολυπόθητο νταμπλ. Σεβομενος το μόχθο κ τις αγωνίες του γυμναστή φροντιστή μασέρ παιχτων και φιλάθλων της ομάδας θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια.θεωρω κάτι καταφέραμε στο μεγάλωμα αυτής της ομάδας...δεν θα ξεχάσω ποτέ την μεγάλη αγκαλιά των ακαδημιών του Ομήρου στην κατάκτηση του κυπέλου όπως επίσης κ τα δάκρυα των πιτσιρικάδων μετά την λήξη του σημερινού αγώνα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.μπορει να μην κάναμε το νταμπλ αλλά μεγαλώσαμε στους νέους....κ αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου.
Τελειώνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αξία ομάδα της ΑΕΜ
Και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε αφάνταστα στο ταξίδι μου!!!!!
Το σημαντικό ήταν η ομάδα να ανέβει κ να πετύχει το στόχο της...το σημαντικότερο όμως για την ομάδα είναι η επόμενη μέρα!Υπόσχομαι να είμαι αρωγός στο μεγάλωμα αυτής της φανέλας!!!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.